Menu

Nieuws

Recente berichten

Bekijk de meest recente berichten.

  • 5 need-to-knows voor het starten van een foodtruck business

    Woensdag 5 februari 2020
    Er ligt nog steeds een enorme markt open in de foodtruck business, dus nog voldoende kansen om hierin te groeien als startende ondernemer. Voordat je start met een eigen foodtruck, valt er nog veel te leren. We zetten5 need-to-knows hieronder op een rijtje, die je moet weten om jouw rollende keuken van de grond te krijgen.

    Lees verder »

  • Op zoek naar de zon

    Donderdag 30 januari 2020
    Er is iniddels wel genoeg regen gevallen toch? We hebben zoat allemaal de griep gehad, het is nu écht tijd voor wat zonnepower... Om alvast een beetje warm te draaien en in de sfeer te komen, delen we een paar stralende kiekjes van een zinderend foodtruckfestival van vorig jaar. Alvast voorproeven op wat komen gaat? Dat kan in februari op de volgende festivals:

    Lees verder »

  • Boeiende boeken over de Foodtruck business

    Zaterdag 25 januari 2020
    Er is inmiddels al veel geschreven over de steeds populairder wordende foodtruck business. Een aantal boeken die de moeite waard zijn hebben we hieronder uitgelicht.

    Lees verder »

  • FOODTRUCK ART

    Maandag 20 januari 2020
    Van foodtruckeigenaar tot heuse artiest De keuken op wielen is het fenomeen van vandaag de dag. Nieuwe vormen van creatieve catering en service op het gebied van food overspoelen de markt intussen. Combinaties met tentoonstellingen / expo's, dans of theater of interactieve diners, alles komt steeds meer samen. Maar eigenlijk geven de mobiele wagens het straatbeeld al eeuwen kleur en geur. Van ...

    Lees verder »

« Vorige
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58
Volgende »