Menu

Foodtruck aanmelden

Terug naar Foodtruck aanmelden »

Starterskit voor foodtrucks

Sta jij in de startblokken om jouw eigen FoodTruck te beginnen, dan ben je hier aan het goede adres! Wij hebben voor beginnende FoodTruckers een starterskit samengesteld om jou op weg te helpen en door de eerste maanden als FoodTruck eigenaar te loodsen. In onze starterskit vind je verschillende tips & tricks om jouw FoodTruck te laten stralen. Natuurlijk zijn er ook verschillende administratieve taken die niet over het hoofd gezien moeten worden, en ook hier wordt aandacht aan besteed in de starterskit.

 • Handige tips

  Voordat jij als FoodTruck eigenaar jouw eerste opdracht kan binnenslepen zijn er een aantal vereisten waar jij aan moet voldoen. Schrijf je bijvoorbeeld in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel en haal benodigde certificaten. Maak ook een duidelijk overzicht van de financien, met name de begrote kosten en opbrengsten van jouw FoodTruck. Wil jij binnen jouw stad op een vaste plek gaan staan? Vraag hier dan eerst een vergunning voor aan! Hoe dit allemaal in zijn werk gaat wordt in detail uitgelegd in onze starterskit.

  Hoe jouw FoodTruck eruit gaat zien, hoe jij jouw FoodTruck gaat noemen en wat er op het menu van jouw FoodTruck komt te staan zijn erg belangrijke onderwerpen waar jij als kersverse eigenaar van jouw nieuwe FoodTruck over na moet denken. Hier helpen wij graag een handje bij mee door handige tips hierover te geven. Het uiterlijk van jouw FoodTruck en de naam blijven natuurlijk extra goed in het hoofd van mensen hangen wanneer dit origineel is. Neem hier dan ook zeker de tijd voor om over na te denken, voordat jij de knoop doorhakt.

  Handige tips
 • Promotie van jouw foodtruck

  Daarnaast is het ook van belang dat jij op jouw eigen plekje gaat veroveren binnen de FoodTruck markt. Promotie van jouw FoodTruck mag dan ook zeker niet ontbreken. Dit kan je op veel verschillende manieren doen, zoals door het aanmaken van een profiel op FoodTruckBooking, het aanmaken van accounts op verschillende social mediakanalen of natuurlijk via mond-op-mond reclame. Voor het promoten van jouw FoodTruck vind je ook veel bruikbare tips in onze starterskit.

  Ben jij al langer FoodTruck eigenaar, maar wil je jouw FoodTruck naar een hoger niveau tillen? Er worden ook verschillende onderwerpen aangehaald zoals hoe jij jouw FoodTruck business draaiende kan houden tijdens het laagseizoen en hoe jij jouw FoodTruck kunt verduurzamen. Hartstikke interessante onderwerpen voor iedere FoodTrucker.

  Als er na het doornemen van de starterskit nog vragen zijn, dan staan wij altijd open om deze te beantwoorden!

  Vraag de starterskit nu aan via onderstaand formulier:

 • Jouw gegevens

Deel deze pagina

Testimonials

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Strietfood Verse Bruine Bonen met Spekjes

Strietfood Verse Bruine Bonen met Spekjes
Algemeen | Westerbork

Verse bruine bonen met uitgebakken spekjes, piccalilly, mosterd en voor de liefhebbers stroop! Wij koken de bonen op locatie in onze authentieke grote...

Naar profiel