Menu

Foodtruck huren hoe & wat

Terug naar Foodtruck huren hoe & wat »

Foodtruck huren voor mijn bruiloft

Zeg ja tegen een foodtruck bruiloft! Verras uw gasten met de ambiance van een intiem festival. Het foodtruck concept is nog steeds de grootste trend in de horeca, zo zijn ze ook steeds vaker te spotten op bruiloften. Het verbaast ons niet dat koppels kiezen voor een meer informele bruiloftsfeer en dan is een foodtruck de perfecte verbinder. Met veel passie én liefde worden uw gerechten en drankjes geserveerd aan uw familie en vrienden. Foodtrucks zijn een fantastische aanvulling op je trouwdag!

IN DRIE STAPPEN HEB JE EEN FOODTRUCK VOOR JE BRUILOFT:

 • Foodtruck huren voor mijn bruiloft
 • 3 redenen waarom foodtrucks op bruiloften de bom zijn:

  • Flexibel én mobiel
   Foodtrucks zijn mobiele keukens, dus komen naar jouw locatie toe: je repetitie, de bruiloft zelf, op het strand, in het bos, you name it.
  • Prachtig decor
   Een foodtruck zorgt gelijk voor een bijzonder decor, handig voor waanzinnige plaatjes voor je bruilofstalbum en catchy video’s.
  • Budgetvriendelijk, liefde = samen eten
   Iedereen kan mee-eten! De opzet is meer lowprofile en de kosten zijn lager t.o.v. een reguliere cateraar, zodat meerdere mensen kunnen aanschuiven en mee kunnen eten. Dat is toch wat je wil!

  3 redenen waarom foodtrucks op bruiloften de bom zijn:
 • De foodtruck met de WOW-factor

  Alles is mogelijk en echt alles kan geregeld worden van heerlijke hapjes, drankjes tot volwaardige diners. We hebben het wat eenvoudiger voor je gemaakt om de juiste ​​foodtruck of verschillende foodtrucks te vinden met de WOW-factor voor jouw bruiloft. Blader door de website van Foodtruckbooking voor inspiratie en ontdek de verschillende foodtrucks met hun thema's die bij jouw gewenste huwelijksstijl passen.

  foodtruck zoeken

  De foodtruck met de WOW-factor
 • Krap in de tijd?

  Ben jij een last minute planner? Dan kan Foodtruckbooking je helpen met het organiseren van de catering voor jouw bruiloft. Plaats jouw huwelijkswensen op de eventpagina van Foodtruckbooking. Geef je wensen, budget en de datum van je bruiloft door, dan zullen beschikbare en geïnteresseerde foodtruckeigenaren snel contact met je opnemen met hun feestelijke ideeën passen bij jouw budget.

  AANVRAAG PLAATSEN

 • Klein budget of klein gezelschap

  Ook met een klein budget of voor een klein gezelschap zijn er mogelijkheden. Hier zijn een paar leuke ideeën;

  • Koffietruck en een barista.
  • Sapwagen met verse fruitsmoothies en verse gember.
  • Zoete traktatiewagen met suikerspin of yochurt ijs.

Deel deze pagina

Testimonials

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Tutta Italia

Tutta Italia
Algemeen | Alphen aan den Rijn

TUTTA ITALIA “Life is all about making new memories, and it gets even better when there’s Italian food involved.” Met Tutta Italia brengen we d...

Naar profiel