Menu

Foodtruck huren hoe & wat

Terug naar Foodtruck huren hoe & wat »

Foodtruck huren voor mijn bruiloft

Een foodtruck huren voor op je bruiloft? De gasten zullen het geweldig vinden!
Foodtrucks zijn dé trend op dit moment op het gebied van eten en catering. Op elk moment van de dag zijn er wel een aantal van deze rollende keukens in de stad te vinden, om hun trouwe ‘foodies’ te voorzien van heerlijke gerechten.

Omdat het foodconcept van foodtrucks zo populair is geworden zijn wij niet verrast dat het concept ook zijn intrede heeft gedaan bij bruiloften en partijen. Ze zijn flexibel en serveren gerechten en drankjes die met liefde aan aandacht worden geserveerd.

Het inzetten van een foodtruck kan op iedere gewenst moment van je bruiloft bijvoorbeeld als tijdens de pauze van de ceremonie of na het feest. Foodtrucks zijn een fantastische aanvulling op je trouwdag.   

 • Als je een foodtruck inhuurt voor je bruiloft krijg je een geweldige gezellige sfeer. En aangezien er zo veel zijn kies je de foodtruck die past bij jou en jullie bruiloft. Alles kan geregeld worden van heerlijke hapjes, drankjes tot volwaardige diners. Kies de foodtruck of meerdere rollende keukens die dit voor je organiseren op jouw bruiloftsfeest.

  Zijn jullie bezig met je fotoshoot en je gasten zijn ergens anders? Een vrolijke foodtruck kan daar uitkomst bieden. Een Barista kan de mooiste specialty koffies bereiden en een Juice truck serveert lekkere smoothies van vers fruit. Voor de kids heb je een ijscokar en weer een andere serveert suikerspinnen. Zo vermaakt elke bruiloftsgast en kunnen jullie met je beste looks zorgen voor een geweldig bruiloftsalbum.

  Foodtruck huren voor mijn bruiloft
 • Vind eenvoudig de foodtruck die past bij jouw bruiloft

  Bij FoodtruckBookng beden je vooraf alleen welk type gerechten of drankjes je gasten wil aanbieden, en welke stijl foodtruck het best past op zo’n bijzondere dag.

  Voor het huren van een foodtruck kijk je op FoodtruckBooking.com en vind je de truck die past bij je bruiloft. Met een simpele muisklik heb je direct contact met de cateraar van uw keuze.
  Vermeld in de aanvraag de details en de datum van uw huwelijk en de aangesloten foodtrucks-eigenaren nemen zelf contact met je op, klinkt geweldig, toch?

  Maak er een geweldige dag van!

  Zoek hier de beste foodtruck voor jullie bruiloft

  Vind eenvoudig de foodtruck die past bij jouw bruiloft
 • Foodtruck huren voor mijn bruiloft
Deel deze pagina

Testimonials

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

De knul van smul

De knul van smul
Algemeen | Apeldoorn

(UNIEK IN NEDERLAND NIEUW ONZE SMULBOOT) Iets te vieren of een speciale bijeenkomst? Wij verzorgen voor de zakelijke markt of particulier uw complete...

Naar profiel