Menu

Foodtruck aanmelden

Terug naar Foodtruck aanmelden »

Over FoodtruckBooking

Op Foodtruckbooking.com vind je het grootste aanbod van de meest originele foodtrucks. We groeien elke dag een stukje door tot een volwassen en breed online platform. Met goede en doordachte campagnes zorgt FoodtruckBooking.com voor tienduizenden unieke bezoekers per maand.

 • Need to know

  Geen fees of afdracht
  We willen ons platform zo helder en transparant mogelijk houden, in goede samenwerking met alle foodtruckondernemers. We vragen geen financiële vergoedingen en brengen ook geen kosten in rekening aan de organisator (degene die boekt). We vragen ook geen percentage of vergoeding per boeking aan jou als foodtruckeigenaar.

  Pimp jouw unieke profielpagina
  Je creëert een eigen profielpagina voor jouw foodtruck, deze kun je geheel zelf bouwen en beheren, je prijzen bepalen, selectie van menu’s en zorgen voor de juiste uitstraling door aansprekende foto’s te plaatsen.

  Reviews
  Alles draait tegenwoordig om reviews. Je kan elke opdrachtgever achteraf om een review vragen, zodat je op basis van goede reviews extra kunt uitblinken op ons platform. Dit werkt op basis van een sterrensysteem.

  Neem contact met ons op indien je een vraag hebt, we horen het graag! info@foodtruckbooking.com

  Need to know
 • Over FoodtruckBooking
 • FoodtruckBooking.com

  FoodtruckBooking.com
Deel deze pagina

Testimonials

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Madame Flamm

Madame Flamm
Algemeen | Alkmaar

De lekkerste Flammkuchen! Foodtruck Madame Flamm brengt twee passies bij elkaar. De passie voor de oldtimer Volkswagenbusjes en de passie voor lekker...

Naar profiel