Menu

Nieuws

Recente berichten

Bekijk de meest recente berichten.

  • Hoe groot moet jouw foodtruck zijn?

    vrijdag 14 december 2018
    De essentials voor een succesvolle foodtruckbusiness? Een goed product én een fijne foodtruck. Misschien heb je jouw zinnen al gezet op een vintage caravan. Of droom je juist weg bij het beeld van een hypermoderne bus. Maar nog belangrijker dan het uiterlijk: het formaat van je nieuwe werkplek! Als het om foodtrucks gaat is één ding namelijk zeker: size matters. Hoe groot moet...

    Lees verder »

  • Trendingrediënt: de zoete aardappel

    vrijdag 7 december 2018
    De zoete aardappel maakt de laatste jaren een flinke opmars in Nederland. Niet gek, want de groente is hartstikke gezond én heel veelzijdig. Je kunt ‘m pureren, bakken, roosteren, frituren en poffen. Met een hartig óf zoet eindresultaat. Dankzij de zoete smaak is de zoete aardappel – ook wel bataat genoemd – een allemansvriend. Zélfs kieskeurige kinderen zull...

    Lees verder »

  • 5 tips om kosten te besparen voor je foodtruck

    dinsdag 4 december 2018
    In Nederland rijden honderden foodtrucks rond, de concurrentie in foodtruckwereld is moordend. Mede hierdoor hebben mobiele keukens en foodtrucks over het algemeen te dealen met strak budget. De verkoopprijs van jouw product moet binnen de perken blijven voor je klant, maar als foodtruckondernemer wil je natuurlijk ook een boterham verdienen. Dus probeer je de kosten van je foodtruck te drukken. N...

    Lees verder »

  • Transformeer je foodtruck in feestdagensfeer

    vrijdag 23 november 2018
    Winter is – finally – coming. En dat geldt ook voor de feestdagen! In de steden kun je inmiddels niet meer om de kerstverlichting heen. En ook de eerste kerstbomen zijn gespot. Hoe zit het met jouw foodtruck? Met deze 5 tips transformeer je deze helemaal in feestdagensfeer.

    Lees verder »

« Vorige
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30
Volgende »