Menu

Foodtruck huren hoe & wat

Terug naar Foodtruck huren hoe & wat »

Over FoodtruckBooking

FoodTruckBooking.com is dé plek om een ​​foodtruck te vinden, die je vervolgens rechtstreeks bij de eigenaar kunt boeken, zonder tussenkomst van ons of derden. Ons jonge en bekwame team van online experts is naast Nederland ook actief in de VS, België, Duitsland en Spanje. Samen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan binnen de verschillende foodtruckmarkten.

 • FoodtruckBooking.com als platform

  Op FoodtruckBooking.com vind je het grootste aanbod van de meest originele foodtrucks. We groeien elke dag een stukje door tot een volwassen en breed online platform. Zo vind je snel de juiste foodtruck voor jouw event, feest, festival of bedrijfsevenement. Binnen drie stappen huur je eenvoudigweg de foodtruck van jouw keuze.

  We zijn elke dag bezig met verbeteringen aan ons online platform en willen dit zo transparant mogelijk en in goede samenwerking doen.

  Geen fees of afdracht
  We vragen geen financiële vergoedingen en brengen ook geen kosten in rekening aan de organisator (degene die boekt) of aan eigenaren van foodtrucks. We vragen ook geen percentage of vergoeding per boeking van foodtruckeigenaren.

  Profielpagina in eigen beheer
  De eigenaren van de foodtrucks creëren en beheren zelf hun eigen profielpagina, bepalen hun prijzen, selecteren hun menu’s, en zorgen voor de uitstraling van hun pagina.

  Reviews
  Alles draait tegenwoordig om reviews. Foodtruckeigenaren kunnen een beoordeling vragen aan hun contacten, zodat ze op basis van reviews extra kunnen uitblinken op ons platform. Dit werkt op basis van een sterrensysteem.

  Neem contact met ons op indien je een vraag hebt, we horen het graag! info@foodtruckbooking.com

  FoodtruckBooking.com als platform
 • Over FoodtruckBooking
Deel deze pagina

Testimonials

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

The Real Gentlemen & co.

The Real Gentlemen & co.
Barbecue / Grill | Voorschoten

De Winter Barbecue - de sfeermaker op je bruiloft, borrel of bedrijfsevenement! De Winter Barbecue is hét moment om als familie of bedrijf lekker bi...

Naar profiel