Menu

Foodtruck huren hoe & wat

Terug naar Foodtruck huren hoe & wat »

Foodtruck in mijn buurt

Zie jij wel eens ergens een foodtruck staan en denk je dan; dat is makkelijk voor bij ons in de wijk. Nou dat kan. Bij foodtruckBooking kun je een foodtruck uitnodigen die jouw buurt komt voorzien van een heerlijke maaltijd.
Een foodtruck voorziet dat jouw buurt van een heerlijke maaltijd. Je loopt je deur uit en haalt zo een verse pizza, de beste hamburgers of een heerlijke thaise maaltijd. Dat is lekker makkelijk!

 • Foodtruck in de buurt uitnodigen

  Het uitnodigen van een foodtruck in jouw buurt is natuurlijk een top idee. Je ben gegarandeerd van een heerlijke en verse maaltijd en je support een local! Ook via FoodtruckBooking kun je een foodtruck uitnodigen om jouw buurtgenoten te voorzien van een heerlijke maaltijd.

  Wil jij een foodtruck uitnodigen bij jouw in de buurt? Plaats dan een algemene aanvraag en foodtrucks uit jouw regio zullen reageren.

  Zorg voor dat er genoeg animo is bij jou in de wijk voor een foodtruck. Maak dus vooraf een inventarisatie wie er wat wil bestellen, en stem dit af met de foodtruck eigenaar. Zorg er voordat er 1 opdrachtgever is die de bestelling en betaling doet. Er mag namelijk GEEN individuele verkoop plaatsvinden. Dit valt in 95% van de gevallen niet binnen de wettelijke kaders. Ook al vindt de verkoop plaats vanaf privéterrein.

  Plaats nu een aanvraag en die foodtruck staat binnen no-time bij jouw in de straat jullie met een heerlijke maaltijd!

  foodtruck in mijn buurt

  Foodtruck in de buurt uitnodigen
 • .

  Foodtruck in mijn buurt
Deel deze pagina

Testimonials

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

La Dolce Barista

La Dolce Barista
Algemeen | Hengelo

La Dolce Barista betekent: De prettige koffiemaker. Hiervoor hebben wij diverse leuke koffiebarren. Zo kunnen wij onze koffiebar, onze Piaggio (Italia...

Naar profiel