Menu

Een foodtruck huren, hoe werkt het?

Op FoodtruckBooking.com vind je het grootste aanbod van foodtrucks in Nederland. Foodtrucks met smaakvolle gerechten die je eenvoudig kunt huren voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest, evenement of al het andere waar iets te vieren valt. Het inhuren van een foodtruck houden we simpel en je boekt ze direct bij de eigenaar. 

 • Een foodtruck huren, hoe werkt het?
 • We houden het simpel:

  • Wij hebben voor jou de foodtrucks in Nederland verzameld met uitgebreide profieldetails.
  • Zo vind je altijd de foodtruck die past bij jouw feest, evenement of organisatie en kunt je direct een aanvraag plaatsen.
  • Foodtruckbooking.com brengt vraag en aanbod direct bij elkaar. Je hebt rechtstreeks contact met de eigenaar van de foodtruck.
  • Zo kun je persoonlijke wensen snel en direct met hem/ haar afstemmen zonder tussenkomst van derden.

  We houden het simpel:
 • Zo werkt het:

  1. Vind een foodtruck via de ‘zoek’-functie op: naam foodtruck, type eten/drinken of regio
  2. Lees op de profielpagina van de door jouw gekozen foodtruck wat er wordt aangeboden: menu, specialiteiten, capaciteit, kosten enz
  3. Selecteer de datum van je evenement in de kalender ‘Beschikbaarheid’ en je weet meteen of de foodtruck beschikbaar is;
  4. De juiste foodtruck gevonden? Via ‘Boek deze Foodtruck’ wordt een aanvraagformulier met jouw gegevens rechtstreeks naar de eigenaar verzonden. Vanaf dat moment heb je rechtstreeks contact met de eigenaar, zonder tussenpersonen.
  5. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Of wil je meerdere foodtruck tegelijk boeken? Zet dan een ‘Algemene Aanvraag’ uit. De details van jouw evenement worden uitgezet onder alle relevante foodtruckers die je daarna een aanbieding zullen doen.

  Zo werkt het:
 • Met vertrouwen boeken

  Alle foodtrucks op FoodtruckBooking.com zijn professionele ondernemers en worden verzocht het KVK nummer op te geven en aan te geven welke certificaten zijn behaald zoals HACCP (hygiëne) en Allergenen Certificaat.

 • Zo werkt het huren van een foodtruck bij FoodtruckBooking

Deel deze pagina

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Talamini ijsbus

Talamini ijsbus
Dessert / Ijs (zoet) | Deventer

De Familie Talamini maakt al ijs sinds 1892. En met onze food-ijstruck uit 1964, gaan we weer terug in de tijd. Wij kunnen nu ijs bij u komen servere...

Naar profiel