Menu

What The Foodtruck?

Geplaatst op 05-09-2019 door Redactie

We naderen alweer het einde van het foodtruck festivalseizoen.
Dat zou je zeggen… maar niets is minder waar!

 • De mobiele keukens rollen gewoon door!

  Er staan nog veel heerlijke festivals op de agenda dit jaar voor alle foodtruck fans en foodlovers onder ons. De knusse indoor festivals komen er ook weer aan, ideaal voor als het straks wat kouder is, maar dat duurt gelukkig nog even. Houdt onze agenda in de gaten voor een festival bij jou in de buurt.

 • Foodtruck mania

  De foodtruck hype is nog lang niet voorbij, we zijn nog maar net begonnen, zo lijkt het. Wie houdt er tenslotte niet van lekker eten en keuze uit zoveel verschillende keukens op één foodfestival? Zo kun je nog eens wat proeven wat je doorgaans niet zo snel in een restaurant zou bestellen. De combi met theater, kleinkunst- en muziek maakt een bezoekje tot een gezellig uitje voor jou en je vrienden, je kleine neefje en zelfs je opa van 70.

  Niet alleen op festivals, steeds vaker zie je de foodtrucks pronken op bruiloften of (bedrijfs)feesten. Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Lees onze vijf redenen waarom een foodtruck een topidee is op jouw bruiloft.

 • De keuze is reuze

  De populariteit van zoveel foodtrucks geeft natuurlijk wel keuzestress. Ga je voor de traditionele barbecue, een verrassende pasta, de dagverse vis, een spannende tosti of toch maar gewoon voor dat patatje uit de hand? Tja, meestal is er wel ergens een koffie foodtruck, zodat je rustig je keuze(s) kan maken onder het genot van 'n bakkie.

 • Het wordt steeds gekker

  Naast het diverse aanbod is het ook voor het oog één groot feest van verscheidenheid. De foodtruck ondernemers hebben een sterk ontwikkeld creatief vermogen en zo heeft iedere 'truck' zijn eigen gezicht en identiteit. De concepten en creaties worden steeds verrassender, een boost aan inspiratie.

  Komt dat zien (maar vooral proeven)!

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 21 van 173
Volgende »