Menu

Marktonderzoek in de FoodTruck Branche

Geplaatst op 28-02-2021 door Redactie

Elk jaar duikt FoodTruckBooking.com diep in de foodtruckbranche om inzicht te krijgen in zowel de negatieve als de positieve effecten van het jaar op de foodtruckindustrie. In 2020 sloeg de wereldwijde pandemie toe, waardoor ons (sociale) leven drastisch werd beperkt. Niemand had dit verwacht en FoodtruckBooking heeft ook de effecten op de mobiele foodsector zoals foodtrucks, trailers, karren en catering waargenomen en gevoeld.

doe mee met de enquete

  • DOE MEE MET HET ONDERZOEK & KRIJG DE RESULTATEN

    Langzaam en positief kijken we uit naar de komende maanden waarin alles nieuw leven zal worden ingeblazen. Voorlopig ziet FoodTruckBooking dit als een nuttige en waardevolle gelegenheid om terug te blikken op 2020, het jaar van Corona. Bedankt voor het meehelpen met je eigen foodtruck-ervaringen.

    DOE MEE MET HET ONDERZOEK & KRIJG DE RESULTATEN
  • WAAROM TERUGKIJKEN NAAR 2020?

    Elk jaar duiken we diep in de foodtruckbranche om inzicht te krijgen in zowel de negatieve als de positieve effecten van het jaar op de foodtruckindustrie.

    FoodTruckBooking deelt onze Nederlandse en wereldwijde inzichten en reacties (anoniem) met collega's van foodtrucks en met respondenten. Het belangrijkste doel is om van elkaar te leren, te begrijpen wat er aan de hand is, en samen kunnen we de foodtruck-industrie verbeteren. Dit kunnen we niet zonder jouw hulp!

  • FOODTRUCK SURVEY.COM

    Voor alle (internationale) onderzoeksresultaten heeft FoodtruckBooking.com een speciale website opgezet.
    Hier vind je alle resultaten uit veschillende landen en jaren. Zo kun je eenvoudig door alle data heen en kun je inspiratie opdoen uit andere foodtruck landen.

  • bekijk alle onderzoeksdata

« Vorige
Bericht 120 van 338
Volgende »