Menu

Upcoming Foodtruck events in Nederland die je niet mag missen!

Geplaatst op 30-05-2018 door Redactie

Het weer wordt beter en dat betekent tijd voor festivals! Foodtruckfestivals, om precies te zijn. Op onze festivalkalender krijg je een duidelijk overzicht van de aankomende festivals met data. In dit artikel lichten we enkele grote aankomende foodtruckfestivals in Nederland uit.

  • Foodstock

    Foodstock (geinspireerd door het legendarische Amerikaanse Woodstock hippie festival uit 1969) is een landelijk festival dat plaatsvindt op verschillende data en plaatsen in Nederland van 18 mei tot 9 september 2018. Er is keuze uit tientallen foodtrucks zodat je kunt genieten van een ongedwongen, relaxte sfeer met een lekker hapje en drankje. De eerste editie in Eindhoven trok al duizenden bezoekers. Dit driedaagse festival vindt plaats in onder andere Eindhoven, Lelystad en Tilburg. Entree is gratis.

    Foodstock
  • TOOST Foodtruck Festival

    Ook het Toost Foodtruck Festival bestaat uit meerdere edities op verschillende plekken in Nederland, voornamelijk in het westen van het land. De toegang voor het festival is gratis, je betaalt wel eenmalig één euro voor een beker. Het is de bedoeling dat je deze beker hergebruikt in teken van duurzaamheid. De eerste 3 edities zijn al geweest in Den Haag, Nieuwerkerk a.d. IJssel en Naaldwijk. Maar je kunt dit gezellige foodtruck festival nog tot en met eind september bezoeken in onder andere Katwijk, Zoetermeer en Bergen op Zoom.

  • Lepeltje Lepeltje

    Tijdens dit foodtruck festival is iedereen welkom; jong, oud en zelfs de hond. Net als bij TOOST Foodtruck Festival betaal je géén entree, maar wel één euro voor een ‘entreebeker’. Geniet van verschillende food- en drankkramen, markten en muziek. Voor de kids zijn er speciaal activeiten georganiseerd zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen terwijl jij van rustig van je wijntje geniet. Dordrecht en Amersfoort zijn al geweest, maar onder andere Apeldoorn, Utrecht en Eindhoven staan nog op de planning.

    Lepeltje Lepeltje
  • Eten op rolletjes

    Het Eten op rolletjes festival verwelkomt iedereen op zijn festivalterrein, het terrein is zo ook mindervalide proof. Iedereen onder de 18 jaar dient echter begeleid te worden door een meerderjarige. Voor de derde editie van dit foodtruck festival kun je terecht in onder andere Hilversum, Wageningen, Zeist en Haarlem. De entree is gratis, maar houd ook bij dit festival rekening met een eenmalige betaling voor een beker. Geniet van live muziek en entertainment, voor jong en oud.

  • Festival Trek

    Dit jaar word je voor het vijfde jaar op rij uitgenodigd door de BurgeRmeester van Trek om er weer bij te zijn. Woon het festival bij op verschillende plekken in Nederland, waaronder Maastricht, Eindhoven, Amsterdam en Den Haag. Food trucks, live muziek, entertainment én een eigen ‘Trek’ glas die je op de dag of dagen zelf gebruikt maar ook leuk is als aandenken. Minderjarigen zijn enkel toegestaan onder begeleiding.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 252 van 338
Volgende »