Menu

Kijktip: “The Great Foodtruck Race”

Geplaatst op 13-07-2017 door Redactie

Ken jij de serie “The Great Foodtruck Race” al? Een must-see voor food(truck) liefhebbers. De serie is vanaf juni te zien om 21:00uur op woensdagavond bij the Food Network.

  • Waar gaat het over?

    Zes teams, bestaande uit familieleden en beste vrienden, rijden dwars door Californië als beginnende foodtruckers. Daarbovenop krijgen de teams ook nog eens een verschillende pittige Truck Stop kookuitdagingen voor de kiezen.

    De foodtruck eigenaren leren dat ze hun kleine budget optimaal moeten inzetten voor hun strategieën en verkoop. Iedere week gaan namelijk de teams met de meeste omzet door naar de volgende ronde. De verliezers rijden naar huis.

    Het is een belangrijke wedstrijd die strategie en vaardigheden vereist en wordt gehost door Tyler Florence. Het uiteindelijk winnende team wint een bedrag van $50.000,-.

    Wij van FoodtruckBooking.com vinden heteen onwijs spannende en inspirerende serie! Nog meer inspirerende kijktips voor foodtrucklovers vind je hier.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 222 van 274
Volgende »