Menu

Bakblik: Real Good Plant Based Food voor Iedereen!

Geplaatst op 23-02-2021 door Redactie

De FoodTrucks van Bakblik serveren “real good plant based food”. Dit zijn heerlijke plantaardige gerechten waar echt iedereen van kan genieten, ook de echte vleeseters! Gerechten zonder dierlijke producten is geschikt voor vegans, vegetariërs, flexitariërs en voor vleeseters. Daarnaast is het allergievriendelijk en goed voor dieren en het milieu. Lekker eten voor iedereen dus! Linzi vertelt over haar prachtige FoodTrucks.

  • Real Good Plant Based Food

    Er zijn veel geweldige eigenschappen van FoodTrucks. Eén van deze eigenschappen is de mobiliteit die een FoodTruck heeft. Laat dat nou precies de reden zijn waarom de FoodTruck Bakblik is ontstaan. Tankstation Cultureel Vulpunt, een eetcafé in Enschede, was een sociaal culturele ontmoetingsplek met vegetarisch en vegan gerechten. Om mobiel te zijn, is de FoodTruck Bakblik in het leven geroepen. Bakblik is van Enschede naar Eindhoven verhuisd en met de verhuizing is Tankstation overgedragen aan de stichting. Maar twee FoodTrucks waren niet genoeg voor Linzi, dus heeft ze de organisatie “Real Good Plant Based Food” opgezet, waar nog twee restaurants onder vallen, Bar Bistro Calypso en The Future Diner. Natuurlijk staat de menukaart van deze restaurants vol met heerlijke plantaardige gerechten!

    Real Good Plant Based Food
  • The Best Falafel Ever

    Al sinds 2012 rijdt Bakblik door heel Nederland voor de leukste feesten en evenementen. De FoodTruck is zelfgebouwd van oude paardenwagens. De natuurlijke uitstraling van houten bakwagens paste perfect bij het concept van een vegan FoodTruck en hier is het design van deze mooie FoodTruck dan ook op gebaseerd. Het concept achter de FoodTruck is erg bijzonder. Er zijn niet veel horecagelegenheden die volledig vegetarisch, en al helemaal niet vegan, zijn. Vegan gerechten krijgen tegenwoordig steeds meer aandacht en is weliswaar in opmars, maar het is nog steeds een niche markt. En dat is zonde! Bij Bakblik krijg je naast het hippe en duurzame van vegan, óók heerlijke en laagdrempelige catering met jarenlange ervaring. Als je een vegan gerecht wilt proberen, boek de FoodTruck Bakblik of ga langs bij Calypso, en proef hun verse homemade falafel; The Best Falafel Ever!

    The Best Falafel Ever
  • The Future is Vegan

    De flexibiliteit die een Foodtruck biedt en het feit dat je lekker veel buiten bent, is voor Linzi de perfecte combi als FoodTruck eigenaar. Het maakt niet uit of ze op een feestje of festival moet staan, alle evenementen hebben haar eigen charmes. Bedrijfscatering en privé feestjes vindt ze nog net iets leuker, omdat ze dan een speciaal aanbod voor de gelegenheid kunnen maken!
    De toekomst is nu onzeker door de corona-crisis, maar Linzi heeft al enorm veel plannen voor de toekomst! Zo hebben ze zojuist een nieuw fast food concept opgezet, The Future Diner, een virtueel restaurant die real good plant based food thuisbezorgd. Zoals ze zelf zouden zeggen; the future is vegan. En laat dat nou net hun droom zijn: lekker plantaardig eten zo laagdrempelig en aantrekkelijk mogelijk maken, zodat iedereen hiervan kan genieten.

    The Future is Vegan
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 121 van 338
Volgende »