Menu

Meet The FoodTruck - Ruud's Coffeebar

Geplaatst op 27-08-2020 door Redactie

Een passie voor koffie en ondernemerschap, dat bracht Ruud op het idee om een FoodTruck voor koffie te beginnen. En niet zomaar een FoodTruck, maar een celeste-blauwe Piaggio Ape 50, van waaruit hij espresso, thee en brownies serveert.
Na het verkennen van de mogelijkheden en de markt, werd het besluit genomen. De keuze viel op de Italiaanse driewieler, die werd gepimpt en opgebouwd tot een mobiele koffiebar. Ruud: "Een foodtruck geeft vrijheid. Je kunt ermee gaan en staan waar je maar wilt. En overal ontmoet je weer nieuwe mensen. Elke espresso of cappuccino kan leiden tot een leuk gesprek."

 • Onze FoodTruck

  Ruud begon zijn Coffeebar in april 2020. Toen de horeca vanwege de corona-maatregelen moest sluiten, werd hem de kans geboden om in Ouderkerk aan de Amstel voor restaurant De Voetangel koffie te verkopen. Ruud: "Het was de perfecte plek: een driesprong waar veel fietsers voorbij komen. Door het opvallende uiterlijk van onze coffeebar kon niemand langsfietsen zonder de FoodTruck op te merken. Iedereen was razend enthousisast over de Piaggio en de koffie."
  Na deze succesvolle start heeft Ruud meerdere opdrachten kunnen binnenhalen, waaronder voor een gemeente, de politie, een verjaardag en een bruiloft. Kenmerkend voor Ruud's Coffeebar zijn de charmante kleur, de stijlvolle uitstraling en de gezelligheid. Ruud is een charmante en goedgehumeurde barista.

  Onze FoodTruck
 • Het totaal plaatje

  Ook over de koffie zijn de klanten zeer te spreken. De bonen koopt hij bij een kleinschalige Amsterdamse koffebrander. Naast de standaard espresso's maakt Ruud in zijn mobiele koffiebar ook varieteiten zoals Dirty Chai en Iced Latte. Zelf bakt hij zijn lekkere brownies.
  Ruud en partner Tanja denken graag mee met de opdrachtgever: "Is er een verjaardagsfeestje of bruiloft, dan zorgen wij voor een extra feestelijke aankleding van de Coffeebar. Bij zakelijke events denken we mee over de branding zodat het merk extra aandacht krijgt."
  Onlangs serveerde Ruud's Coffeebar koffie op een bruiloft. "De sfeer, de entourage, de bruid en bruidegom, het zag er allemaal sprookjesachtig uit. Onze coffeebar paste helemaal bij het plaatje en gaf het feest net dat beetje extra."

 • - Voeg een oogstrelende vintage look toe aan uw event. Trakteer uw gasten op onweerstaanbare espresso specialiteiten geserveerd vanuit onze charmante Italiaanse Piaggio Ape 50

  Ruud's Coffeebar is te boeken via onze website, bekijkhierhun eigen profielpagina! Bezoek voor een ruime sfeerimpressie ook de website van Ruud's Coffeebar.

  Meet The FoodTruck - Ruud's Coffeebar
« Vorige
Bericht 5 van 202
Volgende »