Menu

Ruud's Coffeebar

Ruud's Coffeebar

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Voeg een oogstrelende vintage look toe aan uw event. Trakteer uw gasten op Italiaanse koffie specialiteiten en de heerlijkste thee, geserveerd vanaf een charmante Italiaanse Piaggio Ap. Ook zeer goed inzetbaar als (koffie)-drive-thru.

We got the look!

Ruud's Coffeebar verzorgt professionele koffie catering voor (tuin)feesten, barbecues, bruiloften en recepties, corporate events, buurtbijeenkomsten, openingen, open dagen en sportevenementen. Een sfeervolle attractie, een service-gerichte professionele barista en de beste Italiaanse koffie-specialiteiten.

Petit, zelf rijdend en op eigen kracht verzorgt Ruud's Coffeebar koffie catering op elke mogelijke locatie en voor elke gelegenheid. De koffiebar is inclusief barista(s) te huur per uur, dagdeel of per kopje koffie in de regio Amsterdam-Amstelland en de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Een koffieterrasje of luxe statafels? Geen probleem, wij regelen dit!

Wij serveren koffie met een glimlach.

Ruud's Coffeebar is meer dan alleen koffie op locatie. Graag denken wij mee. Hoe kunnen we uw event nog specialer maken?

Gerechten

Ruud's Coffeebar serveert alle koffie variëteiten op espresso-basis. De bonen zijn 100% Arabica en worden op ambachtelijke wijze gebrand door een kleinschalige Amsterdamse koffiebranderij.

Daarnaast serveren we zwarte thee met kardamom, groene thee met jasmijn, rooibos, munt en gemberthee. We hebben een heerlijke chai latte, dirty chai (met espresso) en warme chocolademelk.

De espresso-specialiteiten en chai worden bereid met biologische volle melk. Tevens hebben we haver, soya en kokosmelk in het assortiment.

Daarnaast is er iced latte, iced coffee en iced chai. Op verzoek bakken we zelf overheerlijke brownies , bananenbrood, lemon cake en vegan muffins . Frisdranken en limonades kunnen we ook verzorgen.

Coffee Cocktails zoals Espresso Martini, Tia Coffee Tonic en Carajillo 43 om bijv. een diner in stijl af te sluiten serveren we ook. Een lekkere Irish Coffee behoort ook tot de mogelijkheden.

Chef's specials

- Dirty Chai, een heerlijke combinatie van Chai tea met een shot espresso
- Espresso
- Cortado
- Tia Coffee Tonic
- Brownies, "Home made", krokant van buiten, smeuïg van binnen

En niet te vergeten de altijd enthousiaste en professionele barista

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    150 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 2,25
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    74612557

Onze crew

Ruud is eigenaar en barista van Ruud's Coffeebar. Samen met partner Tanja zijn zij Ruud's Coffeebar. In april 2020 zijn ze gestart met de mobiele koffiebar. Inmiddels hebben ze velen bruiloften, verjaardagen en zakelijke evenementen tot volle tevredenheid van de klanten uitgevoerd. Waar de Piaggo verschijnt ontstaat gelijk een ontspannen en informele sfeer.

Ruud en Tanja denken graag met u mee. De Piaggio kan naar wens worden gestyled zodat deze past bij het thema en/of branding. Maar ook wat betreft entertainment, muziek, decoratie, servies of andere toegevoegde attractie die past bij de sfeer en aankleding van de gelegenheid.

Video's

Ruud's Coffeebar in de sneeuw 2021

1 jaar Ruud's Coffeebar

Beoordelingen

7 beoordelingen

  • "Vriendelijk en snel"

    10,0

    Ruud en partner hebben ons evenement coronaproof van heerlijke koffie en thee voorzien. Ruud houdt zich aan zijn afspraken, communiceert snel en duidelijk en is ter plaatse snel, vriendelijk en professioneel bezig. Een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-12-2020 |

  • "Coffee als trekpleister voor passanten!"

    10,0

    Langs het Fort bij Asperen fietsen altijd veel passanten.
    Het zien van Ruud's mooie Italiaanse Piaggio was op de Open Monumentendagen voor velen een extra stimulans voor een heerlijke koffiepauze.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    19-09-2020 |

  • "Een absolute aanrader of je nu een koffieliefhebber bent of niet!"

    10,0

    Wij hebben Ruud ingehuurd voor een verjaardagsfeestje. Zowel onze gasten als wij waren laaiend enthousiast over Ruud en de kwaliteit van zijn producten en de gezelligheid die hij met zich mee bracht. Zijn eigen bedacht chai latte is een topper!
    Een absolute aanrader of je nu een koffieliefhebber bent of niet!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    14-09-2020 |

  • "Ruud's Coffeebar"

    8,0

    De foodtruck van Ruud is een mooi en wendbaar, zonnig ogend automobiel die een prima aanleiding is om je even te laten ontsnappen aan je werkzaamheden, voor een uurtje babbelen met collega's. Ruud en Tanja serveren heerlijke koffie, perfect gebakken brownie's en cheese cake en zijn daarnaast de hosts die de juiste toon weten te vinden om je even in een andere mood te brengen. Voor herhaling vatbaar!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    26-08-2020 |

  • "Heerlijke koffie en een echte "

    10,0

    Via Foodtruckbooking in contact gekomen met Ruud, die voor mijn opdrachtgever een aantal middagen en avonden buiten de koffie heeft verzorgd. Naar volle tevredenheid! Ruud is flexibel, duidelijk en prettig in zijn contact en hij denkt goed mee. Meerdere opties waren mogelijk. Zijn karretje trekt goed de aandacht en zorgt meteen voor een ontspannen en leuke sfeer. En niet te vergeten: de koffie is heerlijk!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    21-08-2020 |

  • "Uitstekend"

    10,0

    Heerlijke koffie, mooi concept en zeker niet duur

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-06-2020 |

  • "Espresso, is expres zo!"

    9,3

    Precies goed!? Nee, Ruud zoekt steeds naar de lekkerste mix. Zuurtje, bonen, maling, hitte, bekertje, water, druk, om maar een paar factoren te noemen. Ruud blijft gaan voor de allerbeste espresso, of welke variant dan ook. Fijn!
    Zijn brownies zijn zelfgemaakt, kraakvers en te lekker! Die maken zijn coffeebar helemaal af.
    Ik fiets er een paar kilometer voor om!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-06-2020 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Ruud's Coffeebar
9,6
Op basis van 7 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck