Menu

FoodTrucks als bezorgservice: de nieuwste trend

Geplaatst op 16-10-2020 door Redactie

De pandemie heeft het leven van ons allemaal veranderd. Als individu, maar ook als werknemer, moeten we onze sociale interacties tot een minimum beperken en de nieuwe corona maatregelen zoveel mogelijk respecteren. Sommige van deze buitengewone maatregelen zullen tijdelijk zijn, maar andere kunnen zich nog een lange tijd doorzetten. Afgelopen week zijn er nieuwe maatregelen gekomen en moest de horeca helaas haar deuren weer sluiten. FoodTrucks kunnen zich aanpassen aan de nieuwe maatregelen en kunnen hier zelfs hun voordeel uit halen. Vandaag bespreken we waarom FoodTrucks zich zouden moeten aanpassen. Foodtruckbooking.com eigenaar Onno van Gent liet zich eerder deze maand uit over de gevolgen van de coronacrisis in het AD. Klik hier om het artikel te lezen.

  • Restaurants en de nieuwe maatregelen

    De consumptiegewoonten van de consumenten zijn radicaal veranderd sinds het begin van de pandemie. Een week geleden kon je nog met je vrienden en familie naar een restaurant om daar van een heerlijk diner te genieten, maar nu moet je thuis koken of kun je thuis “uiteten” en bestel je je maaltijden. De restaurants hebben een tijd lang op een beperkte capaciteit mogen draaien, maar moesten nu toch weer hun deuren sluiten. De oplossing voor de plotselinge verandering is om thuisbezorgingen aan te bieden. Zelfs wanneer de restaurants straks weer open mogen en op beperkte capaciteit kunnen draaien, blijft het een goed idee om naast hun normale services ook te bezorgen om zo een extra inkomstenbron te behouden.

    Restaurants en de nieuwe maatregelen
  • Mobiliteit van FoodTrucks

    Omdat het gedrag van de consument is veranderd, moet ook het zakelijke perspectief in de horecabranche veranderen. De jongeren ontmoeten elkaar in de parken, en de ouderen nemen meer voorzorgsmaatregelen en blijven meestal thuis. In deze situatie moeten FoodTrucks zich ook aanpassen en kunnen ze zich gaan richten op bezorging.

    Hoewel bezorgen bepaalde nadelen heeft, biedt het ook grote kansen voor FoodTrucks. In tegenstelling tot een restaurant, kan een FoodTruck overal heen rijden als dat nodig is. Omdat het een mobiel voertuig is, kunnen ze zich relatief gemakkelijk verplaatsen. Om aan de vraag van jongeren te voldoen, zou het kunnen worden gebruikt in de buurt van parken en andere buitenlocaties. Daarnaast zou een FoodTruck ook kunnen bezorgen aan alle ouderen die binnen zitten en van een heerlijke maaltijd willen genieten.

  • Aanpassingen

    Om het bedrijf als zodanig aan te passen, is het digitaliseren van de communicatie met klanten het belangrijkste. Alles wat voorheen persoonlijk werd gedaan, kan nu online worden aangeboden. Hiervoor moet je actief en snel kunnen reageren op alle beschikbare kanalen. Whatsapp, e-mail, sms en bellen zijn slechts vier voorbeelden van de middelen die tot uw beschikking staan ​​zodat de klant u gemakkelijk kan vinden. De bezorgingservice is een trend die nog een lange tijd blijft groeien en FoodTrucks zijn zeer goed geplaatst om hier gebruik van te kunnen maken.

    Wist je dat de foodtrucks die zijn aangesloten bij FoodtruckBooking.com kunnen worden opgenomen op Foodtruck-TakeAway.nl? Hier zijn alle foodtrucks weergegeven die in de buurt een heerlijk maaltijd verkopen. Wil jij ook jouw Live Locatie instellen? Klik dan hiervoor de instructies!

    Aanpassingen
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 133 van 337
Volgende »