Menu

Meet the Foodtruck - Lumineux

Geplaatst op 10-10-2020 door Redactie

Mitchel heeft niet één FoodTruck, maar hij beschikt over meerdere Foodtrucks én Foodfietsen. Vier jaar geleden is Mitchel begonnen met de bouw van zijn vijf Foodtrucks: LX Streetfood, LX BBQ, LX Italian Truck, LX Big Benz, en de Rollende Bartruck. En met zijn bedrijf Lumineux biedt hij ‘alles voor uw eigen feest’ aan.

  • Variatie

    Er wordt veel aandacht besteed aan de entourage om de FoodTrucks en daarnaast zijn de trucks echte eyecatchers. De originele LX FoodTrucks zijn super divers en hebben allemaal verschillende specialiteiten. Zo verzien de Big Benz en de LX Streetfood je van wereldse streetfood gerechten en de LX BBQ je van authentieke BBQ gerechten uit de smoker. Daarnaast kan je lekkere speciaal biertjes of een heerlijk glas wijn drinken uit de professionele bar van de Rollende Bartruck. Of heb je meer zin in een vers gebakken pizza uit de steenoven van de LX Italian Truck? Alle FoodTrucks beschikken over hun eigen kwaliteiten en zo is elke Foodtruck een beleving op zich! Daarnaast worden alle gerechten vers op de locatie door de koks en/of pitmasters van Lumineux bereid.

    Variatie
  • Ervaring als FoodTruckeigenaar

    Er zijn talloze gebeurtenissen die je als Foodtruck eigenaar meemaakt. Geen enkele dag is hetzelfde en dat is ook precies wat Mitchel zo leuk vindt aan het beroep van een Foodtruck eigenaar. Élke dag is anders; de locatie, de mensen, de muziek, de sfeer, etc. En daarnaast gaan de gasten altijd weg met een gevulde maag. Het maakt Mitchel niet uit op elk evenement hij staat, zolang hij de gasten maar kan verrijken met een nieuwe ervaring met een van zijn FoodTrucks. Als hij dan een evenement moest kiezen die de meeste indruk heeft gemaakt, dan is dat toch echt wel het lustrum van de Rotterdamse studentenvereniging.
    Mitchel is niet bang voor de toekomst, zelfs niet met de corona crisis. De crisis biedt namelijk andere kansen aan. Zo worden de Trucks nu gehuurd voor kleinschalige evenementen, zoals op stoep bij een bedrijf of een feestje in de tuin. En als er één tip gegeven mag worden, dan is dat: gewoon beginnen. De ideeën voor de namen van de FoodTrucks zijn voortgekomen uit een borreltje met het team en een duidelijk design voor de Trucks is pas gekomen terwijl ze al aan het klussen waren!

    Eén of meerdere van de LX FoodTrucks boeken? Dat kan op onze website! Bekijk hier de profielpagina’s van: LX Streetfood, LX BBQ, LX Italian Truck, LX Big Benz, en de Rollende Bartruck.

    Ervaring als FoodTruckeigenaar
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 134 van 337
Volgende »