Menu

Meet the FoodTruck - Smultantes

Geplaatst op 05-08-2020 door Redactie

Al jaren vriendinnen, er van houden om naar verschillende festivals te gaan en het willen van een nieuwe uitdaging. Dit is hoe de FoodTruck Smultantes in het leven werd geroepen. In januari 2016 werd een Peugeot J7 omgebouwd tot een FoodTruck en kon deze nieuwe uitdaging ook daadwerkelijk beginnen. De naam was dan ook niet al te moeilijk om te bedenken, twee vrouwen die van lekker eten houden; Smultantes!

  • Onze FoodTruck

    Wat maakt deze FoodTruck nou zo bijzonder? De mogelijkheid om de uitstraling van de FoodTruck te hebben waar we op dat moment staan, doordat er geen apparatuur is ingebouwd. Hierdoor kunnen we niet alleen met de FoodTruck zelf een specifieke uitstraling geven, maar ook met welke producten we op dat moment staan! Onze signature dish is toch wel onze 15 verschillende handgemaakte tosti’s. Hierbij kunnen gasten zelf kiezen welke verse ingrediënten zij op hun tosti willen, van standaard tot zoet, pittig of een luxe tosti, er is voor iedereen wel iets te vinden en te maken! Toch springt een specifieke tosti er wel uit, de tosti met pindakaas, sambal, kaas en gebakken uitjes, deze tosti doet het altijd goed! Daarnaast worden er in de FoodTruck ook heerlijke verse borrelplankjes, verse smoothies, broodjes hotdog en broodjes saté. Op speciale gelegenheden, bedrijfsfeestjes of andere catering mogelijkheden kan het menu met deze specialiteiten aangevuld worden of kijken we ook graag mee naar gewenste opties!

    Onze FoodTruck
  • De meest spraakmakende herinnering

    Park City Live in Heerlen is toch wel het favoriete evenement van de afgelopen jaren. Maar met de FoodTruck op pad gaan is altijd een feestje. Je bevindt jezelf altijd in een omgeving waar mensen gezellig en ontspannen zijn. Helaas hebben we dat het afgelopen jaar iets minder kunnen doen, en wij hopen dan ook dat we volgend jaar weer mogen knallen en met een glimlach mensen kunnen voorzien van de lekkerste tosti’s. Uitgeroepen worden als Tosti FoodTruck van het jaar is een echte mijlpaal.

  • Smultantes is te boeken via onze website! Bekijk hierhun eigen profielpagina.

    Meet the FoodTruck - Smultantes
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 144 van 338
Volgende »