Menu

FoodTrucks & de Lente: de heropleving van een liefdesverhaal

Geplaatst op 19-03-2021 door Redactie

Hoewel deze lange winter nog niet ten einde is, denken we nu al aan de komst van de lente. In het voorjaar bloeien de bomen en ook de FoodTrucks. Door de komst van mooi weer en lange dagen is de FoodTruck een uitstekende begeleider voor feesten, diners of welk groepsevenement dan ook. In dit artikel vertellen we waarom het de moeite waard is om in het voorjaar een FoodTruck te huren.

  • We houden van mooi weer

    Na een lange winterslaap thuis vraagt ​​het lichaam om beweging. De komst van de lente garandeert geen mooi weer, maar wel de mogelijkheid om gebruik te maken van de buitenlucht om de tijdens de winter opgeladen accu's leeg te maken. FoodTrucks zijn zo veelzijdig als de lente, dus passen ze zich aan alle weersomstandigheden aan. Als de zon helaas niet schijnt op een dag, kun je een wortel- of pompoencrème bestellen; een goed veganistisch gerecht dat je erg gehavende botten opwarmt. Als de lente ons daarentegen een zonnige dag bezorgt, kun je een frisse salade of een goede hummus en tzatziki eten, vergezeld met een hamburger of wat taco's, die als aanvulling dienen voor alle weersomstandigheden. Als de dag niet helemaal tot rust komt, dient een goede pizza als tussenweg: je eet hem in je eigen tempo en is zowel warm als koud lekker. Als je een fijne muzikale selectie toevoegt aan dit veelbelovende menu, heb je een perfecte cocktail: openlucht, muziek en eersteklas streetfood. Wil je nog meer?

    We houden van mooi weer
  • Foodtrucks passen zich aan elk exterieur aan

    Behalve dat hij veelzijdig is, kan een FoodTruck door zijn mobiliteit overal naar toe rijden. Maar waar past een foodtruck in het voorjaar?

    • Parken, bossen of tuinen. De FoodTruck en de natuur begrijpen elkaar perfect. Genieten van je favoriete gerecht terwijl je met je beste vriend onder een prachtige boom praat, is een geweldig plan. Bovendien past de natuurlijke omgeving zich aan elk gezinsformaat aan: je kinderen zullen plezier hebben en je schoonfamilie zal het op prijs stellen om frisse lucht in te ademen. De natuur brengt harmonie, dus waarom bijvoorbeeld geen bedrijfslunch? In de natuurlijke omgeving zullen zelfs je minst leuke collega's je leuk vinden ...
    • Parkeerplaatsen of openbare pleinen. Bij afwezigheid van bomen en bloemen is de drukte van de stad ook leuk. Als het bedrijf een open ruimte heeft of je straateen gemeenschappelijk plein heeft, waarom zou je dan geen FoodTruck huren om elkaar beter te leren kennen? De FoodTruck staat synoniem voor sociale interactie. Zijn goede vibes en informaliteit zijn perfect om die zware baas of luidruchtige buurman een tweede kans te geven. Uiteindelijk zijn de steden de plek waar FoodTrucks zijn ontstaan ​​en dat is te zien. Als je een publieke open ruimte kunt bedenken waar je een FoodTruck kunt neerzetten, zul je vreugde brengen in het bedrijf of de buurt waarin je verhuist.


    De lente de perfecte gelegenheid om ons winterhol te verlaten. In de stad of in de natuur is de FoodTruck de perfecte metgezel om een ​​lange werkdag met je kinderen of vrienden op te vrolijken. Wil je na deze lange winter weer in contact komen met je vrienden of collega's, voeg dan een FoodTruck toe aan je leven! En vergeet niet van de Lente te genieten!

    Foodtrucks passen zich aan elk exterieur aan
« Vorige
Bericht 115 van 337
Volgende »