Menu

Foodtruck op elke hoek?

Geplaatst op 30-07-2016 door Redactie

Als het aan Foodtruckbooking.com zou liggen staat er binnenkort inderdaad een foodtruck op vaste plaatsen in het straatbeeld van elke provincie in Nederland. In de Telegraaf van vandaag wordt er ook een uitgebreid artikel gewijd aan onze favouriete eetgelegenheden. Helaas moet jij als echte foodtruck fan nog even wachten voordat dit inderdaad zo ver is. Maar er zijn vooruitstrevende gemeentes die al mondjesmaat vergunningen vergeven.

  • Elke rollende keuken heeft zijn eigen specialiteiten in gerechten en daarbij vaak een passende naam - denk aan toetjeskar Brûlée Bike, vegetarische keuken L’aubergine of bitterballentraiteur De BallenBar. De meeste foodtrucks willen geen vaste standplaats, maar lekker rondrijden door het land en zo trekken van plek naar plek. Vergunningstechnisch kan dat nu niet, waardoor de ondernemers aan festivals gebonden zijn. De keukens op wielen deden tien jaar geleden hun intrede op het Westergasterrein van Amsterdam. Dat evenement heet nog altijd de Rollende Keukens, maar is allang niet meer het enige. Eetfestivals TREK en Rrrollend reizen bijvoorbeeld heel Nederland door. TREK ontving tijdens de laatste Utrechtse editie 45.000 bezoekers, laat de gemeente Utrecht weten.Het is in ieder geval goed om te lezen dat steeds meer gemeenten de populariteit van rollende keukens onderschrijven. Lees het artikel in de Telegraaf 30 juli 2016 hier: Foodtruck op elke hoek van de straat

    Foodtruck op elke hoek?
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 322 van 338
Volgende »