Menu

Dutch Agri Food Week 12 t/m 25 oktober

Geplaatst op 12-10-2016 door Redactie

Deze week wordt voor de tweede keer de Dutch Agri Food Week georganiseerd. De Dutch Agri Food Week is hét moment in het jaar om nieuwe inzichten op te doen over de toekomst van voedsel en de voedselproductie in Nederland en de wereld. Ook voor foodtrucks interessant om op een vernieuwende manier naar gerechten en leveranciers te kijken.

  • Innovatief voedsel

    Tijdens deze week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. De Dutch Agri Food Week laat de laatste innovaties zien op het gebied van voedsel en voedselproductie en een sector die modern en internationaal is, kansrijk om in te studeren en te werken, in te ondernemen en te investeren. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de Dutch Agri Food Week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding, en dat laatste is altijd leuk!

    Tijdens deze week worden vele netwerksessies en congressen gericht op agrifood georganiseerd, naast deze sessies en congressen is er een uitgebreid programma voor iedereen die interesse heeft in voedsel. Zo zijn er o.a. kinderkookwedstrijden, open boerderijdagen en een aantal tours langs de verwerkende sector georganiseerd.

    De Dutch Agri Food Week 2016 wordt georganiseerd van 12 t/m 25 oktober. De initiatiefnemers zijn: Topsector Agri & Food, Food Valley NL en de agrifood en tuibouwregio’s AgriFood Capital, Greenport Westland Oostland en Brightlands Greenport Venlo. Meer informatie over deze week en het uitgebreide programma kunt u hier vinden.

    Dutch Agri Food Week

    Innovatief voedsel
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 319 van 339
Volgende »