Menu

Streetfood is geen Fastfood! Waarom?

Geplaatst op 05-04-2021 door Redactie

Streetfood is de naam van de veelheid aan internationale snacks die op straat, bij marktkraampjes of in foodtrucks worden bereid. Deze snacks zijn voornamelijk gemaakt door regionale ingrediënten met standaard ingrediënten te combineren tot spectaculaire combinaties.

 • Wat is het verschil tussen streetfood en fastfood?

  Streetfood legt de nadruk op genieten en culturele diversiteit. Hoewel de gerechten net zo snel worden bereid als klassiek fastfood, maken de verschillende smaken de snacks van elke FoodTruck uniek. Streetfood is gebaseerd op kosmopolitisme en de ervaring die eten betekent: versheid, huisgemaakt, nieuwe ervaringen. Om goed streetfood te bereiden, moet je een expert zijn: streetfood is nauw verwant aan kwaliteit en is gericht op veeleisende fijnproevers, of het nu gaat om guacamole, gerechten uit Zuidoost-Azië, tarte flambée of hamburgers: onze FoodTrucks bieden een 5 -sterrenervaring en bovendien voor een eerlijke prijs!

  Wat is het verschil tussen streetfood en fastfood?
 • Hoe is de trend begonnen?

  Meer culturele diversiteit heeft ons aangemoedigd om nieuwe gerechten te proberen en bij velen heeft de bel gerinkeld. Samen met de neiging om gezonder te eten en te letten op waar de producten vandaan komen, kan men de oorsprong van de FoodTruck-industrie verklaren.

  Maar de foodtruckhype heeft ook zijn wortels in stijgende huurprijzen en in de behoefte om bijzonder flexibel te zijn. Omdat het huren van een eigen restaurant te duur werd, gingen de chefs hun innovatieve, verse gerechten aanbieden in klassieke FoodTrucks, die nu steeds verder verfijnd worden.
  Een FoodTruck past bij elk huwelijksfeest, jubileum of bedrijfsevenement omdat hij ‘casual-smart’ overkomt

 • Welke bijzondere gerechten vind je op Foodtruckbooking.nl?

  Het zou oneerlijk zijn tegenover onze dierbare platformgebruikers als we slechts enkele van onze foodtrucks zouden vermelden. Ze hebben allemaal dat "special something" .... We nodigen je daarom uit om een ​​zoekopdracht te starten. Je wordt al snel verrast door de variatie en professionaliteit van de aanbieders als je niet bekend bent met de street food scene.

  Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar per e-mail: info@foodtruckbooking.nl

  Welke bijzondere gerechten vind je op Foodtruckbooking.nl?
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 6 van 229
Volgende »