Menu

Boek een foodtruck voor je Kerstfeest!

Geplaatst op 23-11-2020 door Redactie

Het Kerstfeest is ondanks Corona één van de mooiste momenten van het jaar. Knuffelen en kussen is dit jaar niet toegestaan, maar wat niet mag ontbreken is de verrassing, het samenzijn en natuurlijk het heerlijke eten. Is het mogelijk om zelfs tijdens de Corona periode een geweldige Kerst te hebben? Ja, natuurlijk! Foodtrucks kunnen hierbij helpen. De Bus van Zus deelt haar creatieve idee voor een corona-proof Kerstborrel. 

  • Aanvraag op ons platform

    Op ons online platform kun je een korte omschrijving van jouw evenement plaatsen onder het kopje "algemene aanvragen". Je ontvangt aanbiedingen van onze professionele en zeer getalenteerde foodtruckeigenaren en je kunt het eten en drinken voor je kerstfeest op een ongecompliceerde manier zonder tussenpersonen instellen. Vrijblijvend en kosteloos! Daarnaast moet een kerstfeest alles behalve saai zijn. Of het nu gaat om een ​​bedrijfs- of familiefeest, het is en blijft een feest. Hoe zou de geur van vers gemaakte pannenkoeken passen bij de speech van jouw collega of oom? Een beetje variatie in het programma kan zorgen voor een onvergetelijke Kerst.

  • Drive thru Kerstpakketten

    De Foodtruck de Bus van Zus heeft een geweldig en creatief idee bedacht om zelfs met Corona nog een leuke Kerstborrel te organiseren! Een Kerstborrel op gepaste afstand in een gezellige en unieke sfeer doormiddel van een drive thru. Hoe ziet zo’n Kerst drive thru eruit? Bus van Zus beschikt over meerdere Volkswagen Foodtruckbusjes die elk voor een nieuwe ‘stop’ doelen. Bij de eerste stop krijgt het personeel een kerstpakket en bij de volgende stop een lekker drankje, zoals een warme chocolade melk met slagroom of een glühwein! Bij de laatste stop worden de gasten voorzien van een heerlijke oliebol of een andere lekkere hapjes. Je kunt de drive thru helemaal zelf samenstellen! Heb je liever andere hapjes en wil je het hele terrein versiert hebben met aankleding? Dit is allemaal mogelijk! Het is zelfs mogelijk om er een Kerstman bij te boeken!

    Deze drive thru zorgt dus voor een gezellige kerstsfeer, is corona-proof, verzorgt een lekker hapje en drankje én is daarnaast ook nog eens heel makkelijk te regelen! Lees hier meer over de Kerst drive thru Kerstpakketten van de Bus van Zus of bekijk hier de profielpagina!

    Drive thru Kerstpakketten
  • Onvergetelijke Kerst

    Pannenkoeken, old-style longdrinks, Aziatisch, veganistisch, Mexicaans ... wat past het best bij jouw Kerstfeest? Foodtrucks bereiden hun gerechten ter plekke en kunnen gemakkelijk warm eten serveren voor een groot aantal mensen. Zo kan je een straatfeest organiseren en een paar foodtrucks voor de hele straat boeken of een foodtruck inzetten voor een kerstborrel op het werk. Het enige wat je nodig hebt is een parkeerplaats!

    Kerst wordt vaak geassocieerd met kou en sneeuw, maar ook met gezelschap en warmte. De foodtrucks op ons platform vallen op omdat ze een leuke twist aan een feest kunnen geven en zich kunnen aanpassen aan alle soorten en maten groepen. Daarnaast zijn de foodtrucks door hun mooie uiterlijk van zichzelf al een decoratie. Bij een onvergetelijke kerst horen heerlijke huisgemaakte gerechten die met liefde worden bereid. En laat dat nou net de essentie van een foodtruck zijn.

    Onvergetelijke Kerst
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 131 van 339
Volgende »