Menu

Trends voor deze Kerstmis

Geplaatst op 15-12-2016 door Redactie

Kerst staat al weer bijna voor de deur! De kerstballen zijn weer van zolder af. We mogen ons weer bezighouden met alle kerstvoorbereidingen die getroffen moeten worden. Waar scoor je de leuke cadeautjes of de perfecte kerstoutfit... en niet te vergeten, wat komt er op tafel te staan. Wij helpen je een handje om het kerstdiner van dit jaar net even anders te maken met deze kersttrends.

  • Er is meer dan biefstuk

    We neigen snel voor vertrouwd te kiezen, we kiezen vaak voor een lekkere biefstuk, kalkoen of varkenshaasje. Doe dit jaar eens lekker gek en zet wat anders op tafel, een biefstukje kan altijd nog! Denk aan de andere delen van koeien, varkens en andere dieren. Een lekkere wildstoof bijvoorbeeld!

    Shared dining
    Shared dining wordt steeds populairder, het ‘eten delen’-principe is al jaren geleden geïntroduceerd in Nederland, steeds meer restaurants stemmen hun menu af op het shared dining principe. Shared dining is lekker, bourgondisch en heel gezellig, toch wordt het principe nog niet vaak toegepast met de feestdagen. Gourmetten is lekker maar niet meer bijzonder. Zet dit jaar de tafel vol met allemaal lekker eten, en schep zelf op wat je lekker vindt. Zo ben je gezellig bezig met elkaar en kan iedereen eten wat hij of zij lekker vindt. Om het jezelf makkelijker te maken kan je ook al je gasten iets mee laten brengen. Met shared dining staan het samenzijn en de gesprekken centraal, perfect voor de feestdagen.

    Kleine porties, grootse smaken
    Kleine porties, grootse smaken. Het is niet nodig om een bord zo vol mogelijk te scheppen, om er maar voor te zorgen dat je gasten niet met een hongerig gevoel de deur uit gaan. Kerst gaat niet om veel eten maar om lekker eten. Dit jaar zet je hoog in op smaak, wanneer je dat doet is een kleinere portie vaak voldoende.

    Er is meer dan biefstuk
  • Foodtruck met Kerst

    En weet je het niet meer of heb je gewoon echt geen zin meer om zelf de hele dag in de keuken te staan?Dan huur je gewoon een foodtruck in voor jouw kerstdinner. Niet meer de prive chef, maar super gezellig met een grop vrieden genieten van een geweldige foodtruck recepten. Kies een top foodtruck die een custom made menu voor je samensteld afgestemd op jullie wensen. Daarna is het gewoon alleen nog maar genieten!

    Foodtruck met Kerst
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 314 van 339
Volgende »