Menu

Meet the Foodtruck - Spijs van Gijs

Geplaatst op 21-09-2020 door Redactie

Smaakvol en gezond eten? Dat kan bij Spijs van Gijs! Zijn merk is gebaseerd op persoonlijke ervaringen als slagersjongen en als kok in Australië. Het ondernemersbloed zit in hem en dit samen met zijn passie voor reizen was dé perfecte combinatie om een FoodTruck te beginnen! Een eigen merk vleesproducten, omdat hij vindt dat je niet méér vlees maar wel beter én gezonder vlees zou moeten eten. Naast zijn eigen producten verzorgt Gijs ook nog catering en staat hij op festivals met zijn Foodtruck.

  • De Foodtruck

    Jarenlang ervaring is het perfecte element voor Gijs geweest om zijn nieuwste FoodTruck op de markt te brengen: de Slagerijdt 2.0. De FoodTruck is zelf ontworpen, uitgedacht en met hulp van anderen gebouwd! De FoodTruck is dus ontstaan uit eigen kracht en door de vekregen kennis over zijn oude Foodtruck, is overal tot in de puntjes over nagedacht. En dat blijkt zeker: de Slagerijdt 2.0 is een echte eyecatcher, waar pure ambachtelijke producten worden bereid.
    Hoe komt deze FoodTruck aan haar bijzondere naam? Door een Facebook actie! Gijs heeft zijn fans op Facebook gevraagd om zo’n leuk en origineel mogelijke naam te bedenken. De Slagerijdt 2.0: een slager van vak die rond rijdt met zijn FoodTruck.
    De signature dish van Spijs van Gijs is toch echt de Brisket: een mals stuk runderborst dat voor veertien uur gerookt heeft op de smoker. Het vlees dat deze FoodTruck bereidt, is anders dan gebruikelijk, het wordt namelijk ambachtelijk ‘slow’ gegaard en gerookt op een Amerikaanse smoker, net zoals ze dat vroeger deden. Naast overheerlijke broodjes, verkoopt Spijs van Gijs ook zelfgemaakte BBQ sauzen om de gerechten nog smaakvoller te maken!

    De Foodtruck
  • Gijsje Bedankt

    Bospop is toch wel het favoriete terugkerende evenement van Gijs. Het is een ouderwets gezellig pop-rockfestival in Heerlen en het is een echte aanrader om heen te gaan voor goede muziek, een lekker koud biertje en natuurlijk een heerlijk Spijs van Gijs broodje. Het liefste staat Gijs dan ook op festivals, omdat hij daar de meest toffe dingen meemaakt. Zo is er wel eens een groepje Spijs van Gijs-fans geweest die aan het einde van het festival “Gijsje bedankt” in koor zongen. Hoewel Gijs houdt van lekker knallen met grote hoeveelheden broodjes op een festival, geniet hij ook van een gezellig kleinschalig tuin feestje bij iemand thuis. Het is de variatie dat het werk van een foodtruckeigenaar zo leuk maakt!

    Spijs van Gijs is te boeken via onze website! Bekijk hier hun eigen profielpagina. Om je alvast te laten watertanden, kun je hier het vette promofilmpje bekijken!


    Gijsje Bedankt
« Vorige
Bericht 137 van 338
Volgende »