Menu

21 Diner met Foodtrucks: Tips & Tricks

Geplaatst op 30-09-2020 door Redactie

Je bent eindelijk 21 geworden. Een goede reden voor een feestje dus! Het komt steeds vaker voor dat jongeren voor hun 21e verjaardag een diner geven. Bij een 21 diner nodig je jouw vrienden uit om bij jouw ouderlijk huis te komen eten en verwen jij ze met een heerlijk diner. Een 21 diner heeft veel voorbereiden nodig. Geen stress, want met een FoodTruck als jouw cateraar komt dat helemaal goed en organiseer jij een diner om nooit te vergeten!

 • FoodTruck voor jouw 21 diner

  Je bent druk bezig met de aankleding van je 21 diner, je outfit en de laatste taakjes. Dan wil je je natuurlijk niet ook nog druk maken om het bereiden van de gerechten. Het is de bedoeling dat op een 21 diner de lekkerste en feestelijkste maaltijden worden geserveerd. Als je één of meerdere FoodTrucks huurt, kunnen zij deze zorgen uit je handen nemen. De meeste FoodTruck eigenaren zijn bekwame chefs en bereiden gerechten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast beschikken FoodTrucks over uitgebreide assortimenten en is voor iedereen wat. Wil jij Italiaanse gerechten op je diner, of juist Aziatische? Op Foodtruckbooking.com vind je allerlei soorten FoodTrucks!
  FoodTrucks hebben niet alleen een uitgebreid assortiment, hun uiterlijk is ook gevarieerd. Een FoodTruck een presentatie op zich en ze zijn er in alle soorten en maten. Je hoeft je veel minder zorgen te maken om de aankleding als je een FoodTruck in je tuin of huiskamer hebt staan. Met een FoodTruck ben je ook gelijk origineel en zullen je vrienden het diner niet snel vergeten!

  FoodTrucks komen naar jouw huis rijden, hebben al inkopen gedaan, bereiden heerlijk eten, serveren de gerechten en zorgen ook gelijk voor een hippe aankleding. Waarom zou je geen FoodTruck huren voor jouw 21 diner?

  FoodTruck voor jouw 21 diner
 • Tips & Tricks

  • Thema: Velen kiezen ervoor om een thema aan het 21 diner te koppelen waar een bijpassende dresscode bij komt kijken. Een thema is optioneel, maar het zorgt ervoor dat het hele diner meer een geheel wordt. Je hoeft natuurlijk niet een verkleedfeestje te houden en in je oude verkleeddoos te kijken. Er zijn veel chique thema’s zoals little black dress, white party of champagne party. Je kan ook je favoriete vakantieland (Party in the USA) of je favoriete kleur (Pretty in Pink) kiezen. Eén tip is om het thema bij het seizoen te laten aansluiten. Zo kun je in de zomer kiezen voor een beach thema, terwijl je in de winter eerder kunt kiezen voor een après-ski of kerst thema. Je kan helemaal je eigen draai aan het thema geven!
  • Uitnodigingen:De eerste sneak-peak van je 21 diner is jouw uitnodiging. Vaak stuur je je uitnodiging via de post, omdat dit wat persoonlijker is dan een digitale uitnodiging. Zorg dat je je uitnodigingen op tijd verstuurd en meld je thema en dresscode!
  • De locatie en decoratie: Meestal wordt een 21 diner bij het ouderlijk huis gegeven. Dit is de plek waar je bent opgegroeid en zo kan je deze plek en jouw ouders aan jouw vrienden laten zien. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kun je natuurlijk ook altijd een chique locatie afhuren! Jouw gekozen thema hoort niet alleen terug te komen in de outfits van de genodigden, maar ook in de aankleding van de locatie! Maak je tafel mooi op, match de versiering met je thema en zorg voor bijpassende naamkaartjes en menukaarten op tafel. Een FoodTruck past in de tuin en met een FoodTruck heb je extra aankleding!
  • De chef: Op jouw eigen 21 diner wil je natuurlijk niet de hele tijd in de keuken zijn om alle gerechten te bereiden! Toch is het altijd een opgave om te koken voor zo’n grote groep. Zorg dat je bij je familie rondvraagt of ze willen helpen koken of het eten willen uitserveren. Je kan natuurlijk ook altijd een FoodTruck of een chef huren. Die kunnen het werk uit handen nemen!
  • Het menu: De beste tip voor het menu, is om een menu samen te stellen dat makkelijk te maken is voor een grote groep. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel gangen je wilt gaan serveren. Vaak begin je met een aperitief, een drankje voor het eten. Daarna kun je nog een amuse serveren. Dit is een klein hapje tussendoor om de smaakpapillen op gang te brengen. Denk hierbij aan bruschetta of zalmrolletjes. Hierna kun je het voorgerecht, hoofdgerecht en tenslotte het nagerecht opdienen. Je kunt er voor kiezen om tussengerechten na de gangen te serveren. Zorg dat alle gerechten bij elkaar aansluiten door een overkoepelend thema te kiezen! Je kunt ook altijd online kijken voor inspiratie.

  Lijkt het jou een goed idee om een FoodTruck tijdens je 21-diner gerechten te laten serveren? Kijk op onze website en vind de perfecte FoodTruck voor jouw diner!

  Tips & Tricks
« Vorige
Bericht 143 van 345
Volgende »