Menu

Foodtrucks voor sportevenementen

Geplaatst op 18-09-2020 door Redactie

Of je nu actief meespeelt met een wedstrijd of je longen uit je lijf schreeuwt langs de lijn, een lekkere snack halen na de wedstrijd is van groot belang. Maar heb je er wel eens over nagedacht om foodtrucks in te zetten voor de catering van sportevenementen? Foodtrucks zorgen niet alleen voor heerlijke gerechten, ze zorgen ook voor een geweldige sfeer!

  • Catering voor sportevenementen

    Het is algemeen bekend dat goed eten de stemming en prestaties kan bevorderen. Daarom is het van groot belang om op jouw sportevenement de perfecte gerechten te serveren. Vaak kan je na een sportwedstrijd alleen een frietje met mayonaise halen of een broodje kroket bestellen, en ontbreken de gezonde gerechten. Er zijn tegenwoordig veel sportverenigingen bezig met het aanbod van hun kantines gezonder maken. Op Foodtruckbooking.nl zijn talloze foodtrucks die enorm gezonde gerechten bereiden en die dus de geschikte cateraar zijn voor jouw sportevenement. Geniet jij juist van een vette hap na de wedstrijd? Dan kan je ook altijd een foodtruck boeken die gespecialiseerd is in frituren!

    Op Foodtruckbooking.nl vind je foodtrucks met gerechten van over de hele wereld. Deze gerechten worden ter plekke bereid en op deze manier kan jij niet alleen van de smaak genieten, maar ook van de bereiding. Ook kun je de menukaarten online zien op het profiel van de foodtrucks en je hebt de mogelijkheid om het menu te bespreken met de foodtruckeigenaar. Zo kan je ervoor zorgen dat de gerechten bij de gelegenheid aansluiten.

    De juiste foodtruck gevonden? Via 'boek deze foodtruck' wordt er een aanvraagformulier met jouw gegevens rechtstreeks naar de foodtruckeigenaar gestuurd. Vanaf dit punt sta je in direct contact met de eigenaar, zonder tussenpersonen.

    Catering voor sportevenementen
  • Meerdere Foodtrucks boeken

    Bedenk bij het reserveren van een foodtruck op welk publiek de truck gericht moet zijn. Komen er atleten, vegetariërs, kinderen of juist senioren? Afhankelijk van de grote van het evenement kan je ook meerdere foodtrucks boeken. Weet je niet zeker wat voor foodtruck bij jouw sportevenement past? Of wil je meerdere foodtrucks tegelijk boeken zodat er voor iedereen iets te eten is? Dan kan je een 'Algemene aanvraag' plaatsen. Alle foodtrucks die voor jouw evenement geschikt zijn, ontvangen dan de details van het evenement en kunnen vervolgens een aanbod doen.

  • Wie wint?

    Doordat foodtrucks flexibel en spontaan zijn, weet je zeker dat de aanwezigheid van een foodtruck op het sportevenement een absolute topper wordt! Foodtrucks rijden naar de kust, naar het sportveld, naar de piste, etc. Ze zijn klein en mobiel, en kunnen naar elke gelegenheid komen rijden.

    Als je sport en eten bij elkaar brengt, denken mensen vaak aan diëten. Eén ding vergeten ze: sport en eten zorgt voor plezier. Want zeg nou zelf, het leukste gedeelte van een sportevenement is de derde helft, waar jij kan genieten van een koud biertje en heerlijk eten.

    Waar wacht je nog op? Boek voor jouw volgende sportevenement foodtrucks! Op Foodtruckbooking.nl vind je de perfecte foodtrucks die een hoogtepunt zullen zijn op jouw sportevenement!

    Wie wint?
« Vorige
Bericht 139 van 339
Volgende »