Menu

Sfeermaken met een foodtruck op jouw personeelsfeest!

Geplaatst op 05-03-2020 door Redactie

Moet jij het (jaarlijkse) personeelsfeest organiseren? En ben je op zoek naar een originele invulling voor het bedrijfsfeest of bedrijfsborrel waarmee je je medewerkers, zakenrelatiesen collega's echt eens kan verrassen. Dan is een foodtruck de perfecte oplossing, daarmee creëer je gelijk een relaxte sfeer! Bovendien kun je de gerechten of hapjes afstemmen op de wensen van de personen die aanwezig zijn. Vlees, vis, vegetarisch of vegan, je kan het samenstellen zoals je zelf wilt.

  • Wensen van de mensen

    • Hoge kwaliteit
      Kwaliteit staat bij alle foodtrucks hoog in het vaandel. Veel foodtrucks hebben biologische en huisgemaakte producten. Je kan gaan voor en diner, lunch of lekker (gezond) tussendoortje.
    • Verrassen maar
      Met meerdere foodtrucks of hapjes kun je je colleg's uitdagen om nieuwe dingen te proeven. Met het diverse aanbod aan foodtrucks heb je voldoende keus en variatie. We hebben ook foodtrucks die heerlijke traditionele koffies zetten en die de gebruikelijke warme snacks serveren voor bij de bedrijfsborrel. Alle is mogelijk! Een personeelsfeest hoeft zeker niet (meer) saai te zijn op deze manier.
    • Juist Vibe
      Een foodtruck op je personeelsfeest zorgt gelijk voor een goede vibe en een ontspannen sfeer. Iedereen kan zelf bepalen wanneer hij iets gaat eten, waardoor je geen vaste tijdspan hebt. Je bent meer in beweging met elkaar en daardoor ontstaat een ontspannen sfeer en leer je elkaar ook beter kennen. En dan ontstaan de mooiste verhalen tenslotte...
    • Sfeermakers
      Foodtrucks zijn de gangmakers en smaakmakers van ieder feest. Door hun speciale voorkomen trekken ze gelijk de volle aandacht en dan toveren ze ook nog eens de lekkerste gerechten te voorschijn. Wie wil zo'n entertainment nou niet op z'n feest?

    Wensen van de mensen
  • Huren van een Foodtruck voor je bedrijfsborrel of personeelsfeest

    Wil jij sfeer creëeren op het personeelsfeest door een foodtruck of meerdere foodtrucks in te huren? Dat is altijd een goed plan!

    Wij denken graag met je mee.
    Weet je nog niet precies wat je zoekt? Of wil je meerdere foodtrucks boeken? Zet dan eenvoudig een aanvraag uit met jouw wensen.Ook als je collega’s met speciale dieetwensen of allergieën hebt, kun je het laten weten. Je aanvraag wordt verspreid onder de foodtrucks die voldoen aan jouw selectiecriteria. Je ontvangt dan op korte termijn rechtstreeks een reactie van de foodtruckeigenaren, zodat je vervolgens een keuze kunt maken.

    Foodtruckbooking heeft het grootste aanbod van foodtrucks in Europa. Hierdoor vind je op altijd een foodtruck die past bij de sfeer van jouw bedrijfsfeest. Van groot tot klein bedrijfsfeest er is altijd wel een foodtruck te vinden die aansluit op de sfeer van het feest. Bekijk de verschillende opties en mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest:


    ALLE FOODTRUCKS BEKIJKEN


    VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

    Huren van een Foodtruck voor je bedrijfsborrel of personeelsfeest
  • Sfeermaken met een foodtruck op jouw personeelsfeest!
« Vorige
Bericht 159 van 339
Volgende »