Menu

Koek & zopie of fondue al op jouw foodtruck menu?

Geplaatst op 14-11-2019 door Redactie

De winter succesvol doorkomen straks met jouw foodtruck? Met een beetje winterse creativiteit en aanpassing van je menu, kun je je onderscheiden en ook in de winter geboekt worden op kerstborrels, nieuwjaarsborrels, après-ski parties of winter wonderlanden.

  • Geef aan andere draai aan bestaande gerechten

    Een afwijkende menunaam met een verrassende omschrijving kan al een enorme impact hebben om jezelf op de kaart te zetten. Denk aan een eigen variatie* op;

    • Koek & zopie
    • Hartige taart
    • Hot curry
    • Spannende stoofschotel
    • Gevulde stamppot
    • Fondue voor twee

    *Geserveerd met een warme winterse drank zoals glühwein of chocomel met slagroom.

    Geef aan andere draai aan bestaande gerechten
  • Wil jij meer boekingen deze winter?

    Meld jouw foodtruck dan aan op ons boekingsplatform en ontvang 15% korting op een pro account. Met meer dan 15.000 unieke bezoekers per maand krijgt jouw foodtruck onmiddelijk aandacht van organisatoren van evenementen en feestplanners in jouw regio. Je hebt rechtstreeks contact met de opdrachtgever die een match heeft met jouw foodtruck. Je kan zo direct heldere afspraken maken samen. Bekijk alle voordelen!

    Wil jij meer boekingen deze winter?
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 171 van 337
Volgende »