Menu

Liefde voor Foodtrucks

Geplaatst op 21-11-2019 door Redactie

Iedere foodtruck heeft zo z'n charme, de foodtruckeigenaar stopt veel aandacht en liefde in de looks en smakelijke gerechten om zo aantrekkelijk mogelijk te shinen. Het is uiteraard hard werken en door de populariteit wordt de concurrentie steeds groter. Het romantische idee van samen eten in een bijzondere setting blijft echter overeind.

  • Meer foodtrucks op straat!

    Tot op heden zien we nog enkel de oliebol, haring, patat of kebab verkocht worden op straat. Het aanbod mag wat ons betreft ook op straat diverser worden. Wij pleiten voor meer foodtrucks in het straatbeeld!

    Meer foodtrucks op straat!
  • Volg ons op social media

    Wil jij als foodlover, foodtruckeigenaar of event manager op de hoogte blijven van toekomstige festivals, aanbod van foodtrucks of puur ter inspiratie, volg ons dan op social media;

    Facebook


    Instagram

    Volg ons op social media
  • Foodtruck huren in het buiteland?

    Zit jouw bedrijf (ook) in België, Duitsland, Spanje of de US en ben je op zoek naar geschikte foodtrucks voor een bedrijfsfeest? Of ben je op zoek naar bijzondere catering voor jouw bruiloft buiten onze grenzen?

    Bekijk dan het aanbod en de mogelijkheden van Foodtruckbooking in het buitenland via onderstaande links:

    Foodtruckbooking België: www.foodtruckbooking.be
    Foodtruckbooking Duitsland: www.foodtruckbooking.de
    Foodtruckbooking Spanje: www.foodtruckbooking.es
    Foodtruckbooking US: www.foodtruckbooking.us

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 170 van 337
Volgende »