Menu

FOODTRUCK LOCAL COMMUNITY

Geplaatst op 08-11-2019 door Redactie

Lokaal zichtbaar zijn in jouw dorp of stad schept een band en zorgt voor vertrouwen. Betrokken raken bij de lokale gemeenschap is een van de meest effectieve manieren om je bedrijf te laten groeien, met name in de eerste jaren van jouw reizende avontuur. Zo bouw je je netwerk op en zorgt je zichtbaarheid voor naamsbekendheid.

 • Lokaal vertrouwen

  De beste manier om jouw foodtruck te promoten in je gemeente is door zichtbaar te zijn op lokale events; beurzen, marathons, concerten, theater, sportevenementen, zomerfestival, carnavals, (boeren)markten. Mensen zijn vaak wat terughoudend als er nieuwe ondernemers zich aandienen, als rollende vreemdeling kun je vertrouwen winnen door je betrokken op te stellen, temidden van gevestigde lokale ondernemers.

  SAMEN STERK! 💪
  Samen kun je meer bewerkstelliggen, denk aan lokale foodfestivals organiseren in de buurt, elkaars bedrijf promoten en kansen zien voor wat betreft gezamenlijk inkopen.

  Lokaal vertrouwen
 • 5 tips voor lokale betrokkenheid met jouw foodtruck

  • KOOP LOKAAL
   Kijk of je je produkten en ingrediënten zoveel als mogelijk lokaal kan inkopen.
  • EIGEN FOODFESTIVAL
   Organiseer je eigen lokale festival, samen met andere ondernemers of foodtruckeigenaren in de buurt. Ga op zoek naar sponsoren!
  • MENU FROM TOWN
   Geef menu-items een specifieke naam, gerelateerd aan jouw buurt, van een bekend persoon of beroemd park (Julianapark > julianaspecial).
  • LOKAAL ADVERTEREN
   Adverteer in een lokale krant of uitgave, laat jezelf interviewen bij een lokale radiozender of plaats een reclamebord en posters in de winkelstraat.
  • SPREAD THE WORD
   Mond-tot-mondreclame is nog altijd de beste reclame, stuur jouw positieve vibe en passie de ruimte in, zodat er over jouw foodtruck gesproken wordt, en dan komt het vanzelf weer terug.

  5 tips voor lokale betrokkenheid met jouw foodtruck
 • Al bezig met je plannen voor 2020?

  Kijk eens wat jij lokaal kan bijdragen met jouw foodtruck en welke voordelen dit heeft.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 26 van 191
Volgende »