Menu

10 Beste foodtrucks op Foodtruckbooking.nl

Geplaatst op 27-07-2018 door Redactie

Wat maakt een foodtruck de beste foodtruck? Een heerlijk gerecht, uitmuntende klantvriendelijkheid maar natuurlijk ook een bijzonder foodtruckconcept! Onderstaande foodtrucks zijn het best beoordeelt door tevreden klanten. We zetten ze in de spotlight en laten de klanten vertellen waarom.

  • #10 Broertjes Saté
    Gerund door de broers Erol en Rikkert wordt de foodtruck geprezen om zijn heerlijke saté, maar vooral om de eigengemaakte sauzen waarmee ze geserveerd worden en het enthousiasme waarmee dat gedaan wordt. In 2016 hebben de broers zelfs de 24Kitchen Foodtruck Awards Publieksprijs gewonnen. Een aanrader dus!

    #9 FreshFood4u
    Als we uitgaan van de klantbeoordelingen is FreshFood4u niet alleen erg gevarieerd en lekker, maar is de klantenservice en uitstraling van de foodtruck ook dik in orde! Een goede keuze als je op zoek bent naar iets unieks, want Gaby Bots en Anita Slaats bieden een ruime keuze aan lekkernijen uit verschillende landen aan hun klanten.

    10 Beste foodtrucks op Foodtruckbooking.nl
  • #8 De Biopieper
    Hij valt meteen op als je hem ziet. De Biopieper heeft met zijn felle kleuren en graffiti-versiersels wel wat weg van een kermisattractie en aan de reacties te zien worden mensen er net zo enthousiast van. Deze foodtruck wordt geprezen om zijn buitengewoon lekkere friet en om zijn bewuste insteek: de zakjes en servetjes zijn van gerecycled papier en de vorkjes van biologisch materiaal. Daar is goed over nagedacht!

    #7 Joe’s Kitchen
    Deze schattige mini-foodtruck lijkt misschien weinig, maar biedt een hoop! De keuken laat zich beïnvloeden door onder andere Afrikaanse, Spaanse en Aziatische kenmerken en de beoordelingen op Foodtruckbooking zijn dan ook erg positief. De uitmuntende kwaliteit van het eten en klantervaring komt in vrijwel elke reactie terug.

  • #6 Belicio
    De enige ijscowagen die terug te vinden is in deze top 10 is Belicio. Je kunt bij deze vrolijke foodtruck uiteraard terecht voor ijs, maar ook voor heerlijke ‘ice donuts’ en ‘freakshakes’. Deze foodtruck wordt geprezen om de mooie en schone uitstraling, het gebruik van handschoentjes en het mooie design van de desserts.

    #5 De Gare Kip
    De Gare Kip maakt - gelukkig maar - zijn naam meer dan waar. De foodtruck wordt voornamelijk geprezen om zijn ‘zwarte kip’: kruidige kip stoofvlees op ketjap basis, maar ook om zijn klantvriendelijke service en kwaliteit. Een echte aanrader voor hen die het liefste een kippetje op hun bord zien.

  • #4 Wild At Heart
    De echte BBQ-liefhebber zit helemaal goed bij Wild At Heart. Ze beloven ‘de lekkerste gerechten op de zelfgebouwde smoker grill’ en als we de beoordelingen van de klanten moeten geloven slagen ze hier ruimschoots in.

    #3 LX BBQ
    Met vers vlees en eigen huisgemaakte marinades, maar ook vegetarische opties, biedt LX BBQ een heerlijke BBQ-ervaring voor iedereen. Niet alleen het lekkere eten, maar ook de uitstraling en de klantvriendelijkheid van de foodtruck worden geprezen. Dat wordt nog lastig kiezen!

  • #2 De Sheriff Food Truck
    ‘Dutch dude. Texas Food.’ Deze foodtruck staat in het teken van Texaanse lekkernijen, zoals burgers en tortilla’s maar ook nacho’s en slowcooked maaltijden. De beoordelingen zijn in ieder geval erg positief. Ook de kwaliteit van de koffie wordt volop geprezen!

    #1 De Lekkerste Paling
    Deze unieke afsluiter van de lijst serveert wat hij belooft. Heerlijke paling met een klantvriendelijke service en vrolijke babbel. Omdat de Europese paling met uitsterven bedreigd is, werken zij met DUPAN en het Eel Stewardship Fund aan een duurzamere palinghandel.

  • Wil jij jouw eigen foodtruck of een favoriet terugzien in de top 10 van Foodtruckbooking? Laat een review achter op de website en help je favoriete foodtrucker!

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 238 van 341
Volgende »