Menu

APK voor lichaam, geest én foodtruck

Geplaatst op 11-10-2019 door Redactie

Een glorieus foodtruck bestaan gaat natuurlijk niet over rozen, hiervoor is een goed geoliede machine nodig. Een total check-up staat weer voor de deur, naast de reguliere APK voor de foodtruck, moet ook de eigen machine goed blijven draaien.

  • Innerlijke uitdaging

    Goed en gezond eten is voor de meeste foodtruckeigenaren geen probleem. Ontspanning en innerlijke rust vinden zal daarentegen een grotere uitdaging zijn, vooral na een drukke zomerperiode. Kunnen we nog iets leren van de chinese geneesheren? Ontdek hun theorie over onze 3 primaire energieën: Jing, Qi en Shen

    Innerlijke uitdaging
  • Bejaarde pareltjes

    Prachtig mooi al die klassieke foodtrucks; de gele spijltjesbusje van Volkswagen, de helblauwe Citroën H.Y. of de hemels witte Peugeot J9. Oude bussen en bestelwagens worden feilloos omgebouwd tot levendige foodtrucks, en krijgen zo een welverdiende tweede jeugd. Maar deze bejaarde pareltjes hebben ook veel aandacht en liefde nodig. Zeker nu het weer kouder wordt en de carrosserie verlangt naar een warm plekje om weer op te kunnen laden voor de vogende prestatie.

    Bejaarde pareltjes
  • Chapeau!

    Voor alle foodtruck ondernemers, die deze zomer zo gebuffeld hebben op alle events en festivals en klaar stonden met hun meest lekkere en creatieve gerechten. Ieder jaar weer anticiperen en vernieuwen zij op de toenemende populariteit en omvang van events en aantal bezoekers. ❤️

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 181 van 338
Volgende »