Menu

Meer omzet met een foodtruck als verlengstuk van je restaurant

Geplaatst op 03-10-2019 door Redactie

De omzet van de horeca groeit, met name door de vele foodfestivals, de toenemende stijging van thuisbezorgen, maar ook door slimme initiatieven en uitbreidingen van creatieve ondernemers met een eigen restaurant.

  • Een rollend visitekaartje

    Heb je een eigen restaurant of ben je bezig met de opzet hiervan? Dan kan een aanvullende foodtruck wellicht interessant zijn en zorgen voor wat extra inkomsten. Niet alleen voor een hogere omzet, maar ook voor een grotere naamsbekendeheid en breder bereik, naast je (vaste) klantenkring van je restaurant of lunchroom.

  • Probeer en experimenteer

    Met een foodtruck kun je op een laagdrempelige manier experimenteren met eten. Nieuwe recepten of ideeën die goed ontvangen worden kun je vervolgens toepassen in je eigen restaurant. Gegarandeerd succes!

  • De NS heeft ook de smaak te pakken

    De behoefte vanuit de consument om op flexibele plekken te kunnen eten en drinken, in een vertrouwde en prettige omgeving, is ook bij de NS ter ore gekomen. Zij hebben zogeheten ‘Stationshuiskamers’ op enkele stations gecreëerd. Een mooi initiatief om het voor de reiziger zo aangenaam mogelijk te maken. Ze bieden naast eten en drinken ook een aantal services aan: wifi, opladen van je telfoon, fijne werklakken en zicht op treintijden.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 24 van 180
Volgende »