Menu

Een Foodtruck Zomerfeest: Cool, Speciaal en Verrassend!

Geplaatst op 31-05-2021 door Redactie

Nu het eindelijk wat lekkerder weer wordt buiten, kan je al gaan dromen over de heerlijkste zomerfeesten. Het organiseren van het feest van het jaar kost wat tijd... Neem wat tips mee en zorg ervoor dat jouw zomerfeest onvergetelijk wordt!

  • Wat wil je precies organiseren?

    Natuurlijk moet je eerst bedenken wat voor soort feest je wilt organiseren. Wat is de leeftijdscategorie van de deelnemers? Kennen de deelnemers elkaar goed? Is het een informeel feest of een meer formeel evenement? Ongeacht het antwoord, een FoodTruck past uitstekend. FoodTrucks vallen op, brengen een sfeer met zich mee, zijn professioneel én FoodTrucks bereiden natuurlijk de heerlijkste gerechten.

    Wat wil je precies organiseren?
  • Hoe gaat het feest eruit zien?

    Wil je in de zomer een themafeest organiseren…. Zoals een togafeest, verkleedfeestje, vintage feestje, rockabilly feestje of iets dergelijks. Je kunt de details rechtstreeks met de foodtruckeigenaar verduidelijken en het profiel van de FoodTruck in de gaten houden om te zien hoe de presentatie van de gerechten eruit zou kunnen zien. De eigenaren kunnen verschillende mogelijkheden hebben om de gerechten te presenteren: op dienbladen, af te halen bij de FoodTruck, individueel geportioneerd, etc.

    Als je weet hoe het ervoor staat en al een concreet beeld heeft van jouw feest, dan kun je direct in de "algemene aanvragen" je wensen kenbaar maken en wachten op offertes.

  • Muziek en eten

    Muziek en eten: de twee centrale elementen van een feest. Natuurlijk weten we niet of iedereen jouw muzieksmaak leuk vindt (maar we hopen het wel). Feit is dat mensen moeten eten, ook op evenementen die niet zo lang duren. Het idee om niet alleen van de muziek maar ook van het eten een centraal element van het feest te maken, is altijd correct. Het doel is om het feest zo leuk mogelijk te maken.

    Als je een FoodTruck boekt voor je feest, creëer je een zekere "wow-factor" want vers bereid eten is iets bijzonders. Onze FoodTrucks zijn gespecialiseerd in een breed scala aan gerechten, van hamburgers tot Zuidoost-Aziatisch eten! Je kunt ook twee FoodTrucks boeken als je echt honger hebt...

    Muziek en eten
  • Waarom FoodTruckBooking?

    Op Foodtruckbooking kun je direct en zonder tussenpersonen communiceren en zorgen dat je een gemene deler vindt met de eigenaar zodat het eten en de sfeer op het feest goed zijn en de kosten eerlijk en realistisch begroot kunnen worden. Als je besluit een "algemene aanvraag" te plaatsen, heb je het voordeel dat je de aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken en de beste kunt kiezen. Ons team zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en de professionele FoodTrucks zorgen voor een sfeervol en gezellig feest!

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 108 van 339
Volgende »