Menu

5 Redenen waarom je vaker bij een FoodTruck zou moeten eten!

Geplaatst op 20-06-2022 door Redactie

Ons huis is ons nest en het is de plaats waar we ons prettig voelen om achterover te leunen, de was te doen en tijd "met onszelf" door te brengen, meestal in alle rust. We zullen niet ontkennen dat het goed en gezond is om wat tijd thuis door te brengen. Maar het is eigenlijk veel koeler om tijd buiten door te brengen en vooral om buiten te eten! Vooral als je een FoodTruck op je pad hebt! We geven vijf redenen in deze blog waarom je vaker buiten de deur zou moeten eten!

  • 1. De meeste actie vindt buiten je huis plaats

    Zoals net gezegd, brengen we thuis tijd "met onszelf" door. We lezen, praten met familieleden aan de telefoon, enz. Maar hoeveel spannende plots uit je favoriete Netflix-series spelen zich af in het huis van de hoofdrolspelers? (over Netflix gesproken, we hebben series voor liefhebbers van FoodTrucks op een rijtje gezet).

    Als je ook denkt dat dating apps dom zijn en graag "on the run" bent, dan is er geen plek meer trendy en ontspannen dan een FoodTruck! Het combineert de sereniteit van een late-night restaurant met de flair van een cocktailbar! Wij garanderen plezier!

    1. De meeste actie vindt buiten je huis plaats
  • 2. Het eten van een FoodTruck is lekkerder

    Ken je dat gevoel als je een recept precies zo volgt als in de inleiding, maar er dan toch iets niet helemaal gaat zoals je zou willen? Zoiets eenvoudigs als friet bakken kan een ramp zijn: het spettert, de olie verbrandt en uiteindelijk stinken zelfs je kleren. Laten we het eerlijk toegeven: professionals doen alles beter. Zij hebben de vaardigheden, maar ook de apparatuur, zoals een rijstkoker of een pizzaoven. Het eten dat geserveerd wordt als je uiteten gaat, smaakt altijd nét wat lekkerder.

  • 3. Bespaar jezelf het voor- en nawerk

    Bij koken moet je ook het hele proces in het oog houden, en het eindresultaat is ten eerste het gerecht dat je zelf kunt maken en ten tweede alle rommel en troep die je in de keuken achterlaat. Bekwame koks zijn goed in het schoonmaken van de keuken tijdens het koken, maar velen van ons die thuis koken moeten zich na het eten een weg banen door torens van ongewassen borden.

    3. Bespaar jezelf het voor- en nawerk
  • 4. De kracht van diversiteit

    FoodTrucks kunnen zich specialiseren in één gerecht, maar hun aanbod is bijna altijd flexibel. Ze hebben bijna allemaal vegetarische alternatieven en omdat ze op een breed publiek gericht zijn, kun je altijd verrast worden door wat je krijgt. Dit is vooral het geval bij FoodTrucks die gerechten uit "de hele wereld" serveren, maar FoodTrucks kunnen je ook verrassen met seizoensgebonden creaties!

  • 5. De locatie en het bedrijf zijn uniek

    FoodTrucks zijn vooral romantisch omdat ze in elk seizoen in de mooiste hoek van de stad kunnen staan. Als de met jungel bedekte boomtoppen groen bloeien en de zomerwind waait, dan is daar de FoodTruck. In de winter vind je het in de warm verlichte hoeken, sierlijk gloeiend van pracht in de storm. Volg de FoodTruck en je zult altijd "op de juiste plek" zijn. Wat gezelschap betreft: je kunt allerlei mensen uitnodigen, want de sfeer bij een FoodTruck is altijd geweldig! Of het nu gaat om een blind date, een borrel na het werk of een vrijdagavond met vrienden, het is beter om bij de FoodTruck te zijn dan thuis!

    5. De locatie en het bedrijf zijn uniek
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 65 van 338
Volgende »