Menu

3 Veelbelovende Koningsdag Evenementen

Geplaatst op 26-04-2018 door Redactie

Morgen is het weer zo ver; koning Willem Alexander is jarig en dit creëert bij jong en oud landelijk een opgetogen feeststemming. Ondanks dat de traditie door de jaren heen hier en daar enigszins is aangepast, is deze in kern hetzelfde gebleven. Oranje markten, festivals, spelletjes.. en natuurlijk foodtrucks! Ben jij er nog niet over uit wat je dit jaar gaat doen met Koningsdag? Lees verder en doe inspiratie op!

  • Kingsland Festival in Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente: 27 april

    In 2013 werd het eerste Kingsland gevierd in Amsterdam, zes jaar later wordt het grootste Nederlandse Koningsdag festival wegens succes landelijk op verschillende locaties georganiseerd. Dit festival staat helemaal in het teken van muziek; bekende DJ’s zoals Hardwell, DJ Snake en Armin van Buuren zullen op het feest draaien, maar ook andere populaire Nederlandse artiesten zoals Lil Kleine, Broederliefde en De Jeugd van Tegenwoordig zullen hun entree maken op het ruime podium van Kingsland.

    Kingsland Festival in Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente: 27 april
  • The Life I Live Festival in Den Haag: 26-27 april

    Dit feestelijke evenement wordt voor de achtste keer op rij gehouden en beloofd weer een indrukwekkende gebeurtenis te worden. Wat dit festival extra leuk maakt is dat je geen entree hoeft te betalen om binnen te komen! De binnenstad van Den Haag wordt voor deze twee dagen volledig omgetoverd tot een waar muziekfestijn met verschillende bekende Nederlandse zangtalenten zoals Kraantje Pappie, Roxeanne Hazes, Tim Knol en nog veel meer. Ook als je geen muziekfan bent hoef je je niet te vervelen, er is van alles te doen voor jong en oud en ook aan ruime keuze uit foodtrucks ontbreekt het niet; van exotische Latijns-Amerikaans gerechten tot Oer Hollandse maaltijden als friet en poffertjes.

  • Eindhoven=King in Eindhoven: 26-27 april

    Het Brabantse Eindhoven mag niet ontbreken in dit rijtje, er is namelijk overal in en buiten de stad vanalles te doen voor jong en oud. Op het Stationsplein, 18 Septemberplein en Catharinaplein kun je terecht bij verschillende foodtrucks voor food & drinks, maar er zijn ook muziekevenementen te bezoeken zoals King-S, of het Supersized Kingsday Festival in de Aquabest in buurt van Eindhoven, dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Voor koningsnacht kun je een bezoek brengen aan de Effenaar voor deze speciale nacht verdeeld in drie kleuren waar verschillende soorten muziek wordt gespeeld.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 263 van 339
Volgende »