Menu

Ballen Harry: De gezelligste ballen op 15 ballen afstand!

Geplaatst op 15-12-2020 door Redactie

Niet alleen de lekkerste gehaktballen; ook de gezelligste ballen voor elke gelegenheid! Zelfs in deze moeilijk tijd kun je de lekkerste gehaktballen van Harry geheel corona-proof halen. Op 15 ballen afstand! Foodtruckeigenaar Harry vertelt over hoe hij met zijn Foodtruck gestart is en over zijn ervaringen.
 

  • Party Harry

    Harry maakt al van jongs af aan de lekkerste gehaktballen en zijn droom was om hier later wat mee te doen. Heel toevallig is een vriend van Harry begonnen met een Foodfestival. Dit was dé perfecte mogelijkheid voor Harry om zijn droom waar te maken. En niets bleek minder waar, zes jaar geleden stond Harry voor de eerste keer met zijn Foodtruck op een Foodfestival.
    Voordat Harry op het Foodfestival kon staan, moest er eerst een Foodtruck en een bijpassende naam voor de Foodtruck komen. De naam voor de Foodtruck was al snel gevonden. Harry werkt namelijk al jaren als zanger: Party Harry. En wat zou dan de perfecte naam zijn voor Harry's Foodtruck vol met ballen? Ballen Harry!
    Voor het design van de Foodtruck is Harry eerst gaan kijken naar een opvallende auto en een praktische auto, waar alle apparatuur inpaste die hij nodig had voor het bereiden van de lekkerste gehaktballen. Toen hij een brandweerwagen zag, was hij op slag verliefd. En zo was de BH1 ontstaan: Ballen Harry 1.

    Party Harry
  • De Foodtruck

    De gehaktballen van Ballen Harry zijn niet alleen de lekkerste; het zijn ook de gezelligste ballen voor elke gelegenheid! Maar wat maakt Ballen Harry nu zo bijzonder? Het is een van de weinige Foodtrucks met een eigen product. Zo heeft Harry zijn eigen recept voor gehaktballen en borrelballen, en als kers op de taart heeft hij ook zijn eigen rock ’n Roll BBQ-saus. De gehaktballen worden ook geleverd aan de Horeca, supermarkten en groothandel met eigen ingrediënten- en voedingswaardelabel. Hiernaast serveren ze ook aardappelsalade, stamppot en erwtensoep. Alles lekker Hollands!
    Naast de eigenheid van zijn producten, kunnen ze op hoge snelheid de bestellingen uitserveren. Door deze eigenschap kunnen ze op zeer drukke evenementen en grote cateringopdrachten snel een groep mensen serveren. De ballen liggen lekker in jus te dobberen en op het moment dat ze moet knallen, hoeven ze alleen de bal uit de jus te hengelen en te garneren naar de wens van de klant.
    Daarnaast is de Foodtruck ook gekoppeld aan Harry’s eigen entertainment bedrijf: Party Harry. Een combinatie die wel heel uniek is. Hierdoor kunnen ze rondom de Foodtruck liveoptreden van Harry of ander entertainment aanbieden. Wauw!

    De Foodtruck
  • Ervaringen als Foodtruckeigenaar

    De vrijheid die je hebt als Foodtruckeigenaar is iets waar Harry veel waarde aan hecht. Elke dag sta je in een andere omgeving en kom je met nieuwe mensen in contact. Dit zorgt ervoor dat geen elke dag hetzelfde is en daarnaast zijn de mensen om je heen altijd vrolijk en blij. Dat is onbetaalbaar.
    Het maakt Harry niet uit op wat voor soort evenement hij staat, alle evenementen hebben hun eigen charmes. Het meest trots is Harry op dat hij bij grote en bekende bedrijven heeft mogen cateren. Een tof voorbeeld hiervan is de Giro D’Italia waar hij met zijn truck aan het parcours tijdens de tijdrit heeft mogen staan. Ze stonden op de meest geliefde plek langs het parcours: bocht nummer 6.
    Als Harry dan één evenement moet noemen wat zijn hart heeft gestolen, dan is dat zeker het Drakenbootfestival in zijn eigen stad Apeldoorn. Drakenbootfestival is een drukbezocht festival waar meerdere Nederlandse top acts en bands op treden. Daarnaast zijn er Drakenbootraces voor bedrijven en buurten. Een origineel festival dus met veel optredens van diverse artiesten!

    Ervaringen als Foodtruckeigenaar
  • Houd 15 Ballen Afstand!

    Harry is met een heel bijzonder concept begonnen: Houd 15 ballen afstand! Begin april zijn ze gelijk met dit Covid-19 protocol begonnen. Sindsdien reizen ze het land door naar bedrijven en bouwplaatsen om lunch te cateren voor hun medewerkers. Dit gebeurt natuurlijk op een Corona-proof manier, namelijk op 15 ballen afstand. Harry zou graag het cateren op locatie uitbreiden en hoopt het ook te kunnen combineren met zijn entertainment tak.
    Eén tip die Harry aan beginnende Foodtruckeigenaren zou willen geven, is dat je serieus met je droom moet omgaan en goed moet uitzoeken hoe alles zit. Ga niet zomaar iets doen zonder daar goed over nagedacht te hebben. Daarnaast geeft hij als gouden tip dat je niet te veel gerechten op je menu moet zetten. Zo maak je het voor zelf heel moeilijk en zit je vaak met derving.
    De volgende stap die Harry met Ballen Harry zou willen maken, is om op hele grote festivals zijn heerlijke gehaktballen te kunnen serveren. Hij is er klaar voor: ze kunnen veel mensen in een korte tijd bedienen en de gehaktballen zijn van hoge kwaliteit. Ze hebben wat lijntjes lopen, dus misschien zie jij Ballen Harry binnenkort ook op jouw favoriete festival. Vergeet dan niet om een lekkere én gezellige gehaktbal te halen!

    Ballen Harry is te boeken op onze website! Bekijk hier de profielpagina.

    Houd 15 Ballen Afstand!
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 129 van 339
Volgende »