Menu

Ballen Harry, de lekkerste gehaktballen!

Ballen Harry, de lekkerste gehaktballen!

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Onze ballen zijn niet alleen de lekkerste; het zijn ook de gezelligste ballen voor elke gelegenheid!
Vanuit onze knalrode foodtruck serveren wij de lekkerste gehaktballen op een broodje gehaktbal en bij een stamppot. Ook complete catering inclusief drinken of een mini foodtruckfestival regelen wij bij je op locatie. Wil je helemaal nergens naar om hoeven kijken? Dan regelen wij ook de (achtergrond)muziek, statafels, biertafels en aankleding voor je feest of evenement.
Onze Kenmerken:
✓ Snelheid!
Binnen no-time voorzien wij grote aantallen mensen van een lekker balletje. Geen rijen met lange wachttijden!
✓ Kwaliteit!
Onze ballen en eigen saus bestaan uit pure ingrediënten, zonder vage toevoegingen.
✓ Gezelligheid!
Een glimlach op onze gezichten en gezelligheid, dat tref je bij Ballen Harry aan!
Ook vegetarische gehaktballen en 100% rundvlees gehaktballen regelen wij op verzoek, vraag ons naar de mogelijkheden. Ballen Harry is beschikbaar voor kleine en grote groepen.

Gerechten

GEHAKTBALLEN
Het basisproduct van Ballen Harry is onze gehaktbal, deze is gemaakt volgens Harry zijn eigen recept. Ambachtelijk verwerkt én gebraden behouden ze hun heerlijke smaak en hoeven wij geen onnodige ingrediënten toe te voegen. Onze gehaktbal is een puur stuk vlees van 2/3 rundvlees en 1/3 varkensvlees.
SAUS
Onze eigen Rock 'n Roll Bbq saus is een licht pittige en zoetige saus zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Hij is speciaal voor ons gemaakt voor bij onze ballen.
BIER
Blond Bier met Ballen, wat een lekkere combi! Wij hebben een lekker fris en fruitig Blond Bier gebrouwen met een speciaal ingrediënt: de specerijen die in onze ballen zitten, zijn ook subtiel toegevoegd aan ons bier
Gerechten:
● Broodje bal met saus, sla en gedroogde uitjes naar keuze
● Kleine gehaktballen welke we als borrelhap ronddelen
● Stamppot met een gehaktbal, Hollands kuiltje jus, Amsterdams zuur en piccalilly
● Snert met rookworst
● Ballen Blond Bier, frisdrank en wijn

Chef's specials

Onze specialiteit is het broodje gehaktbal met sla, gedroogde uitjes, Zaanse mayo, Oliehoorn mosterd of satésaus naar keuze.
Wat zit er volgens ons op het allerlekkerste broodje gehaktbal?
Sla, gedroogde uitjes en onze Rock 'n Roll BBQ saus!
Je maakt ons broodje gehaktbal met Rock 'n Roll saus helemaal af met een Ballen Blond Biertje. Zo proef je al het lekkers van Ballen Harry bij elkaar.
Geniet!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  08152805

Onze crew

Graag stellen wij ons aan je voor: Wij zijn Harry Vesseur en Annemie van Gils, de enthousiaste dagelijkse crew members van Ballen Harry.
Harry is de bedenker en eigenaar van Ballen Harry, de Lekkerste Gehaktballen. In 2015 is Harry aan de slag gegaan met zijn liefde voor gehaktballen en heeft hij met succes zijn eigen gehaktbal op de markt gebracht. Omdat Harry ook met veel plezier als zanger op het podium staat onder de naam Party Harry en omdat zijn gehaktbal in smaak valt op festivals, in de catering, in de horeca en via de webshop, ben ik (Annemie) sinds 2018 fulltime in dienst. Ik ben het aanspreekpunt en de regelnicht van Ballen Harry. Ik vind het ontzettend leuk om je wensen om te zetten in een passende offerte en deze uit te voeren op je locatie. Contact je mij voor de mogelijkheden?

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Video's

Ballen Harry's mini food truck festival op locatie

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Ballen Harry, de lekkerste gehaktballen!
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck