Menu

5 Bedrijfsfeest ideeën die jouw werknemers geweldig vinden

Geplaatst op 28-02-2017 door Redactie

Het jaarlijkse personeelsfeest! Daar kijkt elke werknemer naar uit, tenminste… als je het goed doet. Het is belangrijk dat je je als werknemer thuis voelt binnen een bedrijf, dat het werk en de werksfeer leuk is. Leuk werk heb je of dat heb je niet… daar kunnen wij niet heel veel aan veranderen maar bij het creëren van een fijne werksfeer kunnen wij wel een handje helpen, en dat doen wij maar al te graag! Personeelsfeesten zorgen er altijd voor dat je je collega’s en leidinggevende net even op een andere manier leert kennen, wat de werksfeer een de meeste gevallen positief beïnvloedt. Daarom hebben wij ideeën op een rijtje gezet om het leukste personeelsfeest ooit te geven.

 • 1. Alles mag op vrijdag!

  Vrijdag is de dag, niemand heeft tenslotte zin om de day after weer vroeg uit de veren te moeten om productief op het werk te zijn.

  1. Alles mag op vrijdag!
 • 2. Prijzenfestijn

  We zijn Nederlanders, we houden allemaal van gratis en van winnen. Een loterij doet het daarom altijd goed. Geef bij binnenkomst elke werknemer een ticket voor de loterij en trek gedurende de avond een aantal winnaars. De prijzen hoeven niet groot te zijn, het spelelement is vaak al voldoende

 • 3. Huur een foodtruck

  Het huren van een foodtruck voor je bedrijfsfeest is de makkelijkste en lekkerste manier om er zeker van te zijn dat alle buikjes op een smakelijke manier gevuld worden en iedereen voorzien is van een goede bodem om het feest mee door te komen. Voor het huren van een foodtruck ben je bij ons op het juiste adres ;).

  3. Huur een foodtruck
 • 4. Themafeest

  Zet je gedachten opzij en trek je kersttrui, glitterjurk, superhelden of proud to be fout outfit aan. Een thema breekt het ijs.

 • 5. Photobooth

  Op personeelsfeestjes gebeuren de gekste dingen en ontstaan de mooiste verhalen. Zorg dat deze niet vergeten worden door ze vast te leggen in een photobooth. Zelfs voor een photobooth ben je bij foodtruckbooking.com aan het juiste adres. Pop-up booth is namelijk een unieke foodtruck inclusief een photobooth en is te boeken via foodtruckbooking.com

  5. Photobooth
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 224 van 256
Volgende »