Menu

Culinaire behoeftes op foodtruck festivals

Geplaatst op 15-02-2017 door Redactie

Het (foodtruck)festival seizoen 2017 staat weer voor de deur. Als festival kom je er niet meer mee weg alleen fastfood aan te bieden. De festivalganger wil gezonder en culinairder eten, en daar hebben zij gerust wat meer geld voor over. Maar liefst 42 procent van de festivalgangers geeft de voorkeur aan gezonder eten, vooral de vrouwen geven gezond eten de voorkeur.

  • Dit blijft festivalorganisaties niet onopgemerkt. Steeds meer festivalorganisaties ontdekken dan ook de toegevoegde waarde van de culinair lekkere en gezonde hap, en steeds meer foodtrucks spelen hier op in. Het foodarea, waar foodtrucks niet meer weg te denken zijn, neemt een steeds belangrijkere rol in op een festival. Foodtruck Healthy Foodies speelt mooi in op deze gezondheidstrend en heeft het zelfs opgenomen in haar naam. Maar ook veel andere geweldige foodtrucks gaan mee in deze ontwikkeling.

    Festivals zoals Pinkpop, Lowlands, Mysteryland en Into the great Wide hebben gezond culinair eten tegenwoordig hoog op de agenda staan. Niet snel een frietje of frikandel naar binnen werken maar heerlijk op je gemak bijkomen met een culinair verantwoorde snack in de hand. Wie wil dat nou niet? Niet zo gek dat foodtrucks niet meer weg te denken zijn op festivals, de culinair verantwoorde snacks worden in foodtrucks namelijk vaak met duurzame producten bereidt. Wel zo fair en lekker natuurlijk.

    Culinaire behoeftes op foodtruck festivals
  • Heb jij nu ook zo trek in een culinair verantwoord hoogstandje uit een foodtruck? Bekijk dan het speciale foodtruckfestival agenda 2017 op onze site of zoek direct de foodtruck die bij jouw evenement past.

    *fotos city of O Fallon

    Culinaire behoeftes op foodtruck festivals
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 308 van 339
Volgende »