Menu

Foodtrucks voor bewuste eters

Geplaatst op 06-06-2018 door Redactie

Bewust met voedsel omgaan is een constante bezigheid. Voor bijna alles bestaat er wel een gezond(er) of bewuster alternatief en dit is voor foodtrucks niet anders. Ben jij voor je feestje of evenement op zoek naar een alternatieve maaltijd of hapjes voor je gasten? In dit artikel bespreken we een aantal willekeurige foodtrucks met een bewust idee van foodtruck. Uiteraard allemaal te vinden op foodtruckbooking.nl!

  • Yalla Yalla

    Deze foodtruck uit Eindhoven brengt Oosters lekkers naar je toe. Maar dan wel vegetarisch en veganistisch verantwoord! Wie zegt dat gezond eten saai is? Salades, couscous met verse groenten, romige linzensoep; alles wordt vers voor je bereid. En dan natuurlijk een veganistische baklava om het geheel mee af te sluiten. Genieten!

    Yalla Yalla
  • ‘T Omelet Loket

    Eieren zijn een uitstekende bron van onder andere eiwit, aminozuren, Omega-3-vetzuren en nog veel meer! Dat eieren de cholesterol negatief beïnvloeden is gelukkig een mythe van het verleden. Daarnaast is er uitstekend te combineren met ei! Dat blijkt wel uit het menu van ‘T Omelet Loket. Zoek je iets met vlees, of juist niet? Misschien heb je wel zin in kaas, of fruit. Het is allemaal te vinden in de omelet rollen die deze foodtruck biedt.

  • Pofferdikkie

    De gezondste keuze zal het niet zijn, maar bewust zijn ze wel! Pofferdikkie heeft een sterke voorkeur naar biologische producten en dit reflecteren zij in de keuze van biologische ingrediënten voor hun poffertjes. Ben je vegan? Geen probleem, op aanvraag maken zij ook veganistische poffertjes. Ze hebben al op verschillende evenement gestaan zoals Rollende Keukens en Eten op Rolletjes.

    Pofferdikkie
  • Food Your Life

    “Puur eten en in een briljant jasje, eten gemaakt van natuurlijke producten. Food your life zonder troep”, zo stelt Food Your Life zichzelf voor. Deze foodtruck draait om puur eten en natuurlijke producten, ook voor de vegan. Ze bieden een ruime keuze uit ontbijtgerechten, broodjes, wraps, soepen en salades en gezonde smoothies; maar ook guilty-pleasure producten, want zoals ze zelf al zeggen; genieten is ook gezond!

« Vorige
Bericht 249 van 337
Volgende »