Menu

Perfecte Match: FoodTrucks en Hogeschool- en Universiteitscampussen

Geplaatst op 27-10-2022 door Redactie

FoodTrucks parkeren vaak op beurzen, concerten, festivals en andere grote evenementen. Maar hoe zit het op momenten dat er niet veel te beleven valt? Campussen van hogescholen en universiteiten zijn een van de weinige gebieden die overspoeld worden door hongerige mensen. Hongerige studenten willen eten dat snel, goedkoop en gemakkelijk mee te nemen is, en wat is er beter dan een FoodTruck om aan hun behoeften te voldoen? Je zou moeten overwegen jouw verrukkelijke, verse en gastronomische straatkeuken naar studenten te brengen, omdat velen van hen het vervoer missen om bij jou te komen.

  • WAAROM STUDENTEN?

    Studenten eisen gemak in hun maaltijden omdat ze het drukker hebben dan ooit en ze hebben slechts een beperkte hoeveelheid geld te besteden hebben aan eten. Deze studenten kunnen de flexibiliteit en prijsvriendelijkheid die ze eisen krijgen van FoodTrucks op de campus. Bovendien zijn hogescholen en universiteiten zich bewust van hun beperkingen als het erom gaat hun studenten een verscheidenheid aan culinaire opties te bieden. En deze academische instellingen zijn begaan met de tevredenheid van de studenten. Veel scholen hebben al overeenkomsten voor frequente bezoeken van FoodTrucks aan hun campussen. Hogescholen kunnen de "trendy" voedselopties die de hedendaagse studenten zoeken aanbieden door FoodTrucks in te zetten. Sommige studenten wensen of hebben behoefte aan glutenvrije, vegetarische, paleo- en veganistische eetgelegenheden.

    WAAROM STUDENTEN?
  • STUDENTEN- EN STUDIEVERENIGINGEN

    Studie- en studentenverenigingen denken altijd aan nieuwe manieren om hun feesten te verbeteren. Wat is een betere manier om hun komende evenement voor te bereiden dan een FoodTruck? Het feit dat de verenigingen het nog niet hebben overwogen is misschien het enige wat hen tegenhoudt om een FoodTruck in te schakelen. Je moet ze dus het idee voorleggen en contact opnemen op met de lokale studie- of studentenvereniging. Het is het proberen waard en gezien het feit hoe goed eten en feesten samengaan, is het waarschijnlijk dat ze enthousiast zullen zijn over de kans.

    STUDENTEN- EN STUDIEVERENIGINGEN
  • EVENEMENTEN

    Misschien staan de campussen niet toe dat je op een vaste dag en een vast tijdstip op hun terrein parkeert. Een andere optie is om samen te werken met hogescholen en universiteiten voor grote evenementen. Hogescholen en universiteiten organiseren gedurende het jaar veel evenementen. Denk aan carrièredagen, feesten, informatieavonden, open dagen en sportevenementen. De instellingen hebben iemand nodig om hun hongerige bezoekers te verzorgen. Als je al contact hebt met een hogeschool of universiteit, bied dan je Food Truck aan als oplossing voor hun problemen.

  • ALTERNATIEF: KOM ZO DICHTBIJ ALS JE KUNT

    En wat als de instellingen niet met je willen samenwerken voor grote evenementen en je niet toestaan om je Food Truck daar op te zetten? Kom zo dicht mogelijk bij de campus! Het dichtste wat je kunt doen om op een universiteitscampus te zijn, zolang je legaal geparkeerd staat, is je FoodTruck direct naast de campus opzetten. Als je dichtbij bent en te voet bereikbaar, zal de boodschap zich snel verspreiden en zullen er nog veel studenten opdagen.

    ALTERNATIEF: KOM ZO DICHTBIJ ALS JE KUNT
« Vorige
Bericht 55 van 339
Volgende »