Menu

Bestel een foodtruck voor je eigen buurt!

Geplaatst op 15-04-2020 door Redactie

Helaas is het zo dat je nog steeds niet naar je favoriete restaurant kan gaan maar gelukkig hoeft dat niet te betekenen dat jij en je buren / collega’s niet heerlijk kunnen eten.
Via foodtruckbooking.com bestel je namelijk gewoon de beste en lekkerste gerechten op iedere gewenste locatie. Foodtrucks hebben namelijk de fijne eigenschap dat ze op bijna ieder gewenste locatie hun gerechten kunnen bereiden en uitserveren.
Dus ook in jullie buurt, voor het appartementencomplex, voor het verzorgingstehuis, voor het politiebureau.
Huur dus nu een foodtruck op locatie en steun deze super enthousiaste horeca ondernemers.

  • Hoe kun je het beste een foodtruck laten cateren in jouw buurt?

    De snelste weg naar een foodtruck in je eigen vertrouwde omgeving.
    Inventariseer hoeveel buurtgenoten, collega’s in zijn voor een heerlijke foodtruck maaltijd.
    Let op de volgende zaken:
    Foodtrucks serveren kwalitatief goede gerechten die met aandacht zijn bereid. Houd bij het inhuren van een foodtruck daarom rekening met een budget van minimaal € 500,-. Afhankelijk van het aantal personen en type gerecht loopt dit bedrag op.
    Vergeet niet te overleggen met uw gemeente om toestemming aan te vragen indien u een foodtruck in uw wijk wil laten komen. Zorg er ook voor dat er genoeg ruimte is voor de foodtruck om te parkeren en om natuurlijk de richtlijnen van te RIVM te kunnen hanteren.

    Hoe kun je het beste een foodtruck laten cateren in jouw buurt?
  • Hoe kun je het beste een foodtruck selecteren en huren?

    Foodtruckbooking.com heeft in Nederland het grootste en lekkerste aanbod van foodtrucks verzameld op 1 overzichtelijk website. Je kunt op twee manieren foodtrucks selecteren en huren.
    Vind de juiste foodtruck met onze eenvoudige zoekfunctie. Selecteer een gerecht (of meerdere gerechten), prijs, locatie / regio en eventueel de naam van een favoriete foodtruck.
    Bekijk de profielen van de foodtrucks waar jij een match mee hebt.
    Selecteer de datum van je event in de kalender en je ziet gelijk of deze foodtruck beschikbaar is.
    Heb je de juiste foodtruck gevonden? Via ‘Contact / Offerte’ wordt een aanvraagformulier met jouw gegevens rechtstreeks naar de eigenaar verzonden. Je kan vanaf dat moment rechtstreeks je wensen bespreken met de eigenaar.
    Kun je geen keuze maken en/of wil je meerdere foodtrucks boeken voor hetzelfde event? Kies dan voor: Algemene Aanvraag. Jouw details en wensen worden uitgezet bij relevante foodtruckers die je daarna snel een aanbieding zullen doen.

    Vraag aan de geselecteerde foodtruck welke maatregelen ze op dit moment nemen en wat de beste manier is om te bestellen.
    Eet Smakelijk !

    Hoe kun je het beste een foodtruck selecteren en huren?
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 153 van 339
Volgende »