Menu

Meet the Foodtruck - Madame Croque

Geplaatst op 06-11-2020 door Redactie

Madame Croque is een lust voor de oog en mond, de Franse keuken staat centraal en zal je een smaaksensatie doen beleven. Simone, de eigenaresse van Madame Croque, vertelt over het ontstaan van haar foodtruck en over haar ervaringen.

 • De Franse Keuken

  Madame Croque is een romantische Franse bus die (natuurlijk) heerlijke gerechten uit de Franse keuken serveert. Het is geen verrassing dat Madame Croque de beste Franse tosti’s maakt: de Croque Monsieur. Dit zijn heerlijke smeuïge tosti’s met ham en Gruyèrekaas. Hiernaast bereidt Simone ook de Croque Madame met een eitje, een vegetarische Croque met gegrilde groente, een zoete Croque met aardbeien en slagroom en de Croque Stoofvlees. Deze Croque stoofvlees moet je niet vergeten om te proeven! Het wordt gemaakt met een familie recept.

  De Franse Keuken
 • Ervaring als FoodTruckeigenaar

  Simone heeft super veel ervaring in de horeca en zolang ze zich kan herinneren werkt ze al in de horeca. Ze is eerst begonnen met een catering bedrijf, maar ze verlangde naar meer uitdaging. De volgende stap was om een foodtruck te beginnen. Vorig jaar is Simone ruim een half jaar gevolgd door de AVROTROS voor het programma ‘Foodtruck gezocht’. Voor het programma heeft ze veel onderzoek gedaan in festivals en hierdoor wist ze precies wat ze wilde met haar foodtruck. Het is een van de meest gave herinneringen van Simone, waar ze tegelijkertijd veel van heeft geleerd en enorm van heeft genoten. Eigenlijk geniet Simone van ieder moment met haar foodtruck en ze kan dan ook niet wachten op de velen mooie momenten die nog mogen komen!

  De Franse bus is van een vriend van haar geweest. Deze bus was eigenlijk bedoelt als DJ bus, maar Simone heeft haar creatieve geest erop uit kunnen leven en er een rollende keuken van gemaakt. Op deze manier kon ze haar ‘winkeltje’ altijd bij haar hebben en het was een superleuke aanvulling op al haar ervaring. Dat is ook gelijk wat Simone zo waardeert aan de baan als foodtruckeigenaar: de vrijheid en het harde werken, maar tegelijkertijd genieten tijdens het harde werken. Het is een heerlijk gevoel om mensen blij te kunnen maken met jouw eten. Daarnaast ben je mobiel en kunnen mensen naar jou komen, maar jij kan ook naar hen rijden om ze te verblijden met jouw gerechten.

 • Evenementen

  Door de corona situatie is het leven van een foodtruckeigenaar een uitdagingen ervaren veel foodtruckeigenaren problemen. Simone ervaart dit zelf ook. Nu staat ze vaak in een parkje in de weekenden of krijgt ze kleine opdrachten zoals coronaproof etentjes of een lunch, maar het allerliefst staat Simone op bruiloften. Ze kan daarnaast niet wachten tot ze weer met haar foodtruck op een gemoedelijk festival mag staan en ze hoopt dat haar toekomst met Madame Croque op rolletjes gaat verlopen!

  Madame Croque is te boeken op onze website! Bekijk hier de profielpagina.

  Evenementen
« Vorige
Bericht 139 van 345
Volgende »