Menu

Foodcourts HOT HOT HOT !

Geplaatst op 23-01-2018 door Redactie

Veel mensen zijn al weer een leuke stedentrips aan het plannen voor 2018. Omdat wij van Foodtruckbooking natuurlijk gek zijn op eten hebben wij een leuke lijst gemaakt van bestemmingen met heerlijke food(truck)courts.
De volgende foodcourts zijn het bezoeken waard:

  • MATHALLEN Oslo, Noorwegen

    De Mathallen zijn een gecombineerde foud court met restaurants en winkels met lokale verse producten. Ze zeggen dat er de langste van Noorwegen is gevestigd van maar liefst 27 meter. Van Burger tot Sushi of echt Street food het is er alleemaal te verkrijgen in de hal van bijna 5000m2.
    Photo: Finn Ståle Felberg / Mathallen

    MATHALLEN Oslo, Noorwegen
  • Londen Dinerama

    Misschien wel de bekendste foodcourt in London. De foodcourt is sinds 2012 actief en er zijn behalve veel verschillende restaurants ook diverse bars te vinden. Een van de meest besproken is de German Seks Dungeon. De vertegenwoordiging van de verschillende wereld keukens is divers van Mexicaans tot Aziatisch alles is er te vinden.
    Behalve heerlijke dranken en eten is ook genoeg entertaiment om een heerlijke avond te beleven kijk op: https://www.streetfeast.com/visit-us/dinerama/ voor meer informatie.

    Londen Dinerama
    19 Great Eastern St, London EC2A 3EJ

    Londen Dinerama
  • Markthal Rotterdam

    De Markthal is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Een plek waar goed eten
    en uniek wonen in een spectaculaire boog samenkomen. Na vijf jaar van bouwen, opende
    op 1 oktober 2014 de iconische versmarkt zijn deuren. Alleen al voor de architectuur een bezoek waard. Naast je dagelijkse boodschappen, kun je in de Markthal ook al je niet alledaagse boodschappen doen. Met 96 unieke kramen en 20 winkel- en horecagelegenheden vind je hier het meest gevarieerde foodaanbod van Nederland. Ontdek het zelf; alles wat van vers komt, is goed.
    Markthal
    Ds. Jan Scharpstraat 298
    3011 GZ ROTTERDAM
    https://www.markthal.nl/

  • TIME-OUT MARKT Lissabon

    TIME-OUT MARKT
    Als je in Lissabon bent en van eten houdt, moét je naar de Time OUT Market. Deze wereldberoemde kent bijna elke foodie en dat is niet voor niets. Je vindt hier namelijk alles op het gebied van eten. Of je het nu hebt over exotische vruchten, bijzondere soorten aardappels of orgaanvlees: you name it, they sell it. Met ruim 3 miljoen bezoekers per jaar is het een zeer populaire foodcourt. Het design is geweldig dus geef je ogen en maag de kost.
    Lissabon, Portugal Av. 24 de Julho 49, 1200-479 Lisboa, Portuga
    https://www.timeoutmarket.com/lisboa/en/

    TIME-OUT MARKT Lissabon
  • EL NACIONAL  Barcelona

    EL NACIONAL

    Deze stijlvolle foodcourt is gelegen aan de Paseo de Garcia, de drukke winkelstraat die door het hart van Barcelona loopt.
    Je kunt hier terecht voor o.a vlees, vis, tapas / rijstgerechten en heerlijke delicatessen.
    Er zijn ook veel gespecialiseerde drank hoeken voor o.a .bier, wijn, cava en cocktails. De foodcourt is dagelijks geopend en als je binnenkomt heb je gelijk het gevoel alsof je in de jaren 30 bent gestapt.https://www.elnacionalbcn.com/

    EL NACIONAL  Barcelona
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 267 van 339
Volgende »