Menu

Tes & Tos

Tes & Tos

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Vanuit onze gepimpte Foodkar kunnen wij van alles bereiden met een gezonde dosis lol en enthousiasme. Wij hebben een uitgebreid (biologisch) assortiment, maar zijn groot geworden met de lekkerste Aardappeltwisters van Nederland en onze eigengemaakte slush met echt fruit.
Enthousiaste klanten hebben ervoor gezorgd dat wij inmiddels ons assortiment zo uit hebben kunnen breiden dat deze aansluit bij iedere gelegenheid.

Gerechten

De aardappeltwister

Zoete aardappelfriet

Verse Friet

Homemade slush

Vers fruit

Smoothies

Tosti's

Frozen Cocktails

Chef's specials

De aardappeltwister, ook wel bekend als Potato tornado chips, Aardappeltornado, Aardappelspiraal of Spirello, is een gefrituurde en als spiraal gedraaide aardappel op een stokje. De lekkerste biologische aardappel hebben wij hiervoor geselecteerd en deze wordt gefrituurd is 100% natuurlijke olie zonder E900. Een heerlijke snack waarbij je zelf een topping kiest.

Iedereen kent ze wel, de felgekleurde bakken slush welke in ieder snackbar te vinden zijn. Een grote aantrekkingskracht heeft deze slush op kinderen, maar ouders lopen er vaak het liefst met een grote boog omheen. Deze slush zit namelijk vol met toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Dat moet anders kunnen was onze missie!
Dus zijn we aan de slag gegaan met echt fruit en biologische rietsuiker (zonder suiker geen slush) en maakten een aantal heerlijke variaties hierin.
100% natuurlijk en zo lekker dat ook ouders er graag voor in de rij staan.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  150 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 2,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  69696993

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Beoordelingen

2 beoordelingen

 • "Enthousiasme spat er vanaf!"

  10,0

  Tes en Tos staan op meerdere evenementen van ons. Ze zijn altijd erg geliefd bij het publiek en het is er altijd lekker druk. Heerlijke producten en vrolijk personeel!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  20-01-2019 |

 • "Ingehuurd voor verjaardagsfeest"

  10,0

  De verjaardag van mijn zoon & vriend vieren we altijd groot. Afgelopen jaar hebben we Tes & Tos gevraagd onze gasten te voorzien van lekkere hapjes. Vanuit hun super leuke foodtruck serveerden zij aardappeltwisters (dé hit onder de kinderen), verse friet en tosti's uit. Verder kregen al onze gasten een frozen mojito als welkomstdrankje en als toetje een bakje heerlijk vers fruit. Voor ons echt ideaal, zo hadden wij zelf tijd om een praatje te maken met onze gasten ipv de hele dag in de keuken door te brengen. Zeker een aanrader!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  20-01-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Tes & Tos
10,0
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck