Menu

Foodtruck huren voor mijn evenement

Huur een foodtruck voor je festival, personeelsfeest, trouwerij of evenement zoals een buurtfeest. Op FoodtruckBooking.com vind je eenvoudig en snel een foodtruck die past bij jouw evenement, feest of festival. Heb je een keuze gemaakt? Dan kom je direct in contact met de eigenaar van de foodtruck via de ‘boek deze foodtruck’ button. Stel je vragen, vraag een offerte aan of leg deze rollende keuken direct vast. Lekker simpel zonder tussenpersoon.  

 • Wat moet ik doen om een foodtruck te huren voor mijn event?

  Op FoodtruckBooking.com gaat dit heel eenvoudig.

  • Ga naar de foodtruck van je keuze en lees op de profielpagina over de foodtruck, de specialiteiten of het menu, beschikbaarheid, kosten, capaciteit en eventuele reviews
  • Om vrijblijvend informatie aan te vragen klik op de button ‘boek deze foodtruck’. Je komt vervolgens uit op een formulier waar je alle details van je evenement kunt invullen.
  • Dit formulier ontvangt de eigenaar van de foodtruck en je krijgt op dat moment direct contact met elkaar.
  • Hij of zij zal dan op korte termijn je vragen beantwoorden en/of je boeking bevestigen.

  Zoek & boek hier de foodtuck voor jouw event

Deel deze pagina

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Puzzles

Puzzles
Vegetarisch | Utrecht

PUZZLES is krachtvoer op wielen. Met onze 100% vegetarische foodtruck rijden wij het hele land door om je kennis te laten maken met ons powerfood. Wij...

Naar profiel