Menu

Foodtruck huren hoe & wat

Terug naar Foodtruck huren hoe & wat »

Foodtruck huren voor mijn evenement

Op FoodtruckBooking.com vind je eenvoudig en snel een foodtruck die past bij jouw event, feest, festival, personeelsfeest of trouwerij. Heb je een favoriete uitgezocht? Dan heb je vervolgens rechtstreeks contact met de foodtruckeigenaar via de ‘boek deze foodtruck’ button. Al je vragen kun je dan stellen, een offerte aanvragen en/of gelijk de rollende keuken reserveren voor de periode van jouw gelegenheid. Een kind kan de was doen!

 • Een foodtruck huren, hoe gaat dat in z'n werk?

  1. Ga op zoek naar de foodtruck van jouw keuze en lees alles over deze foodtruck op zijn profielpagina, de specialiteiten of het menu, beschikbaarheid, kosten, capaciteit en eventuele reviews. Om vrijblijvend informatie aan te vragen klik je op de button ‘boek deze foodtruck’. Je komt vervolgens uit op een formulier waar je alle details van je evenement kunt invullen. Dit formulier ontvangt de eigenaar rechtstreeks en hij/zij zal op kort termijn contact met je opnemen en al je vragen beantwoorden en/of je boeking bevestigen.
   vind en boek jouw foodtruck


  2. Organiseer je zelf een event, feest of festival? Stuur ons dan de details door wat je in gedachten hebt, wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.
   Plaats aanvraag voor jouw event

  Een foodtruck huren, hoe gaat dat in z'n werk?
 • Foodtruck huren voor mijn evenement
Deel deze pagina

Testimonials

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

FANTOSTIES

FANTOSTIES
Tosti | Alkmaar

Welkom bij Fantosties! Hoi, ik ben Cinderella, de trotse eigenaar van Foodtruck FANTOSTIES. Bij ons draait alles om smakelijke verrassingen, met een ...

Naar profiel