Menu

DeWorstenman

DeWorstenman

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Hallo daar, mijn naam is Twan. Het product dat ik voor jullie uit mijn foodtruck serveer is de echte Duitse "Brat- und Currywurst". Zo ben ik op de naam “DeWorstenman” gekomen.

Per toeval ben ik op mijn 15e in de horeca gaan werken. Noem het maar toeval, in mijn jonge jaren ben ik 's ochtends meerdere keren kletsnat geregend tijdens het traditionele kranten rondbrengen. Ik had het geluk om te kunnen kiezen tussen het kranten rondbrengen en de horeca. En voor het laatste heb ik toen dan ook gekozen. Vele jaren heb ik met plezier in diverse horecazaken mogen werken. Echter naast mijn horeca activiteiten had ik nog een veel drukkere commerciële buitendienstfunctie die op een gegeven moment zoveel tijd in beslag nam dat ik met de horeca wegens tijdgebrek moest stoppen.

Bij mijn laatste (toevallig Duitse) werkgever heb ik het geluk gehad om in contact te komen met een Duits familie bedrijf (ruim 250 jaar oud) die jaren "Brat-und Currywursten" bereid en rechtstreeks levert aan gespecialiseerde afnemers in heel Duitsland.

Door mijn bezoek aan deze vakmensen heb ik de echte “Brat-” en “Currywurst” weer ontdekt. Mede door dit directe contact heb ik besloten om mijn liefde voor de horeca weer op te pakken, mijn toenmalige baan te beëindigen en te starten als zelfstandig ondernemer met deze originele Duitse producten.

Gerechten

deWorstenman serveert de originele Duitse "Brat- und Curryworst" met een vers afgebakken broodje.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uit te breiden met "Krautsalat", dit is Duitse witte koolsalade of met "Kartoffelsalat" de originele Duitse aardappelsalade.

Op verzoek is het ook mogelijk om biologische “Brat- und Currywursten” of zelfs vegetarische, beide tegen meerprijs te leveren.

Chef's specials

Persoonlijk denk ik dat de "Curryworst" is die ik serveer met warme currysaus en poeder. Een bekende traktatie voor vele Nederlanders die onze oosterburen bezoeken.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  100 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Helmond + 100 km
 • KvK nummer:
  17173354

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

2 beoordelingen

 • "Lekkere Worst"

  10,0

  Bij Custom Car Meeting en Drijfhout een worst gegeten bij deze ludieke foodtruck. Truck ziet er goed uit en worst (de curryworst) is super.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  25-09-2017 |

 • "Wat een leuk concept"

  10,0

  De Worstenman is wel een entertainer hoor, braadworst gegeten op vakantiepark de Bergen in Wanrooij. Veel gelachen bij zijn kraam. De worst smaakt naar de worst die ik ook in Duitsland eet, lekker hoor.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  08-07-2017 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
DeWorstenman
10,0
Op basis van 2 beoordelingen

Hier staan we nu

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck