Menu

Foodtruck Saki

Foodtruck Saki

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Welkom bij Foodtruck Saki, dé foodtruck waar je kunt genieten van heerlijk Aziatisch eten met een moderne twist. Onze foodtruck is gespecialiseerd in het aanbieden van een mobiele smaakexplosie, waarmee we mensen willen inspireren en enthousiasmeren over de Aziatische keuken.

Ons menu is divers en biedt voor elk wat wils. Probeer onze Aziatische sandwiches met kip, ossenhaas of tofu, perfect gegrild en op smaak gebracht met authentieke Aziatische kruiden en sauzen. Voor liefhebbers van Aziatische snacks hebben we ook heerlijke gyoza en samosa's, gevuld met smaakvolle ingrediënten en geserveerd met een verrukkelijke saus.

Bij Foodtruck Saki staat kwaliteit voorop. Onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en met veel liefde en passie. We streven ernaar om je een culinaire ervaring te bieden, waar je de smaken van Azië kunt proeven en ontdekken.

Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch of een smakelijke snack, bij Foodtruck Saki ben je aan het juiste adres. Kom langs en laat je verrassen door onze heerlijke Aziatische streetfoodgerechten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Wij zijn daarnaast altijd bereid om andere gerechten op aanvraag te maken. Neem vooral contact met ons op.

Gerechten

ASIAN SANDWICHES
Kip
Sandwich met kip, sriracha-mayonaise, verse koolsalade, gekookt ei en afgetopt met zeewier en peterselie

Ossenhaas
Sandwich met ossenhaas, wasabi-mayonaise, verse koolsalade, gekookt ei en afgetopt met zeewier en peterselie

Tofu
Sandwich met gebakken tofu, ketchapsaus, verse koolsalade, gekookt ei en afgetopt met zeewier en peterselie

ASIAN SNACKS
Gyoza
Gefrituurde gyoza gevuld met sappige groenten en kip
Chilisaus / Sriracha-mayonaise / Wasabi-mayonaise

Samosa
Gefrituurde samosa gevuld met sappige groenten
Chilisaus / Sriracha-mayonaise / Wasabi-mayonaise

Chef's specials

Onze Asian sandwiches zijn de favorieten van onze klanten. De sandwiches zijn uniek en bevatten veel smaak!

We maken gebruik van heerlijke kipreepjes, ossenhaas en tofu. Deze worden op smaak gebracht met Aziatische kruiden en sauzen en gemengd door onze heerlijke verse koolsalade. De sandwich wordt goed gevuld en afgetopt met een gekookt ei, peterselie en natuurlijk krokante zeewier, hmmmmm!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 5
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit, Krachtstroom
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    91296390

Onze crew

Sarah

Mijn naam is Sarah en samen met Kimo ben ik de eigenaar van Foodtruck SAKI. Sinds mijn kindertijd heb ik de magie van Aziatische gerechten mogen proeven. Ik heb altijd van koken genoten, en naarmate ik ouder werd, groeide mijn interesse in Azië.

Festivals en markten brengen mensen samen en creëren een levendige en feestelijke sfeer. Het is werkelijk een genoegen om deel uit te maken van die cultuur en bij te dragen aan de culinaire diversiteit die deze evenementen bieden.


Kimo

Mijn naam is Kimo en ik ben de partner van Sarah. Net als Sarah ben ik opgegroeid met de Aziatische cultuur. Het is geweldig om het proces van SAKI van dichtbij te kunnen ervaren.

Het is een geweldige kans om onze Aziatische streetfoodgerechten te delen met een breed publiek. De sfeer op de markt en op festivals is fantastisch. We ontmoeten veel nieuwe mensen en delen onze ervaringen en kennis met elkaar.

Ik hoop je binnenkort te zien bij Foodtruck SAKI!

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Foodtruck Saki
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck